• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkon duvarındaki siyah kurtçuklar artık evimde de!!

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar yaklşaık 9 10 aydır taşımdım oturduğum eve ilk zamanlar azdı balkonda duvarlarda olurdu siyah kıvrık kurtlar yazın bile evde bir kez görmedim son 2 aydır evde cam kısımlarında yerde görür oldum temizlik yaparken kurtları çok kötü oluyorum ilaç olarak ne yapsam balkondan başlayıp cam duvarlarına da sıkarım neden eve kadar geldi anlamadım şöyle ki balkonu yakayıp duvardakileri de temzilerim ertesi gun bir bakarım yine duvara yapışık küçük bitmiş bir iki tane guvercin çok var ve aşırı yeşil bir bölge burası ben 3.kattayım bahçesi de olan bir apartman yaşayan var mı durumu resim atamadım çektim kurtlardan aslında

Canım biz de lojmanda oturuyoruz ve tüm etrafımız ağaç yeşillik toprak (çok güzel de iştr bu böcekler olmasa neyse)

Burda da var, onlar neme geliyor yada nemden oluşuyor. Kışın ortaya çıkıyorlar. Mesela balkonumu yıkadıkça daha çok geliyor çünkü ıslak kalıyor.

Resim koyma durumunuz varsa daha net anlaşılır. Larva döneminde olabilirler. Diğer canlılara zarar vermeyecek şekilde icerisinde tetramethrin bileşeni bulunan ilaçlar kullanılabilir. Bir zirai ilaç bayisi ile görüşüp önlem alabilirsiniz.

Wvet soracagım bu hafta ona göee bir ilaç alacagım aslında fotoğraf çwktim ama telden atamıyorum nedense

Wvet soracagım bu hafta ona göee bir ilaç alacagım aslında fotoğraf çwktim ama telden atamıyorum nedense
Eski evim de vardı suyu gördükleri an çıkıyorlardı ama banyodan derz aralarından tekrar derz falan çekildi fayda etmedi hiç kuru olunca yok suyu görünce çıkıyorlardı borular eskiydi sanırım tesisat vs o yüzden çıkıyordu heralde.

Back
X