- 7 Mayıs 2010
- 81
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madrem sarmasik iyi fikir fakat cok bocek ve sineklenme yapiyor canim ben sevemedim gitti su bitkiyi
mor salkim harika fikir goruntusu ve kokusu harika
birde hanimeli bulabilirsen bunuda dusun hem sarmasigin olur hemde mis gibi kokar balkonun.
madre bende tohumdan petunya yetiştirmeye çalışıyorum.bir türlü çimlenmedi.3çiçeğin falan tohumlarını ekmiştim.acaba az mı geldi diyorum.sen hazır tohumdan mı çimlendirdin?
domatesleri görüncede heveslenmiyo değilim.şimdi zamanı geçti.seneye denerim onuda.emeğine sağlık:)
çok özendim size ben kendime bile bakamıyorum
merhaba nesne,cimlenmemesinin bir cok nedenleri olabilir söyle ki,
tohum eskimis olabilir
suyu fazla kactiysa cürümüs olabilirler...
balkonda ektiysen kuslarda eseleyip yemis olabilir...
cok derine ekmekte cürümeye neden olur...
hemen üsten yarim santim derinlige ekmelisin cimlenmesi icinde fis fis suluklar var onlardan kullanabilirsin.
dikatlice fazla sulamadan toragi nemli tutmalisi gerekir.
selam kızlar
bende bu yıl ilk defa ektim.öncek, sayfalara baktım da maşallah ne güzel büyümüşler ne güzel bakmıssınız.çok yada az su vermem ve umarım benim bahçemde güzel olur daha güneş çıkamadı ki gariplerim azıcık büyüsünler.geçen 1 gün güneş çıktı azıcık büyüdüklerini farkettim o günde
benim bahçemde neler var: sırık domates salatalık,taze fasulye,biber,kabak patlıcan,nane maydonoz,yeşil soğan,1 er kök sarımsak marul ve semizotu inşallah ölmezler güzel güzel büyürler ve bende dotolarım size