Balkan Göcmenleri Paylasim Alani

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
sevgili arkadaslar paylasimlariniza burdan devam edebilirsiniz

• Konu Sahibi EU1
merhabalar bende hflover aranıza yeni katıldım bende yugoslavya göçmeniyim hepimiz bi yerlerden geldik ve bu dünyanın engüzel topraklarında buluştuk ve artık hepimiz biriz yani türküz ne mutlu türküm diyene

• Konu Sahibi EU1
merhaba, ben de 1978'de silistre'den bursa'ya göç etmiş bir türk vatandaşıyım, tüm balkan göçmenlerine selamlar

• Konu Sahibi EU1
ben nereli olduğumu bir türlü anlayamadım annemim babası girit de doğmuş izmire gelmiş babamın babası da arnavutluktan gelmiş babaannem ise selanik valla ortaya baya bi karışık bişiler var :)))))))))

• Konu Sahibi EU1

Uğur arslan Songül Karlının düğününde damatın annesiyle sohbet ediyordu...damadın annesi selanik göçmeni olduklarını söyledi...Uğur Arslanda selanik göçmeni ya...dedeme Selanikten Türkiyeye geldiğinizde niye istanbula yerleşmediniz diye sordum dedi...dedesi bataklıktı oralar sinek kaynıyordu demiş...bizde çok sorduk dedemlere...keşke izmir, antalya,mersin taraflarına yerleşseydiniz diye...bizde aynı cevabı aldık o zamanlar bataklıkmış sinek kaynıyormuş...(
[video=youtube;axJDKDNtYW8]http://www.youtube.com/watch?v=axJDKDNtYW8[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…