• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bu ay kistim yokmuş yarım doktora gitcam gene klomen kullandım bakalım büyümüşşe iğne verir dua edin çok yumurtam olsun buyüsün ve spermle buluşşun da bebeğim gelsin allahım ramazan hediyesi ver bana ve burdaki isteyen her arkadaşıma canlarıma dualarınızı bekliyorummmmmm

Hayırlı olsun tedavin inşallahh güzelce yumurtaların büyüsün çatlasınn yumoşa buluşsun bu mübarek günlerde inşallahh...Relax olll no stres:lepi:ramazanda hamiş olcan ona göre:lepi:

Ben çıkıyorum kızlarr kaç saattir pc başındayım başım ağrıdı
opuyorumnanaktanAllaha emanet olun öptümmma.s.

kızlar benim bu ay kistim yokmuş yarım doktora gitcam gene klomen kullandım bakalım büyümüşşe iğne verir dua edin çok yumurtam olsun buyüsün ve spermle buluşşun da bebeğim gelsin allahım ramazan hediyesi ver bana ve burdaki isteyen her arkadaşıma canlarıma dualarınızı bekliyorummmmmm

aminnnnnnnnn inş. canım rabim gönlüne göre versin tez zamanda canım :CüvCüv:

Canım inşallah Allahım emeklerinin karşılığını verir
İnşallah seninde mucizen göbeğine konar

iyi geceler balımcım,umarım herkes iyidir.uzun zamandır topiğe uğramadım,3 hafta kadar önce babama kanser teşhisi kondu ,artık günlerimi 2 ev arasında geçiriyorum gündüzleri sürekli koşturmaca pek evde yokum anlıycanız,gece oluncada bu saatlerde bakıyorum bilg.ama siz yoksunuz:((öpüyorum hepinizi,umarım her şey gönlünüzce olur.opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnn kızlarrr particilerrr herkeze hayırlı günlerrr diliyorumkaydirigubbakcemile4
Bu gece rüyamda diskoya gidiyordum .pARTİYE FENA KAPTIRDIM KENDİMİ:roflol:

iyi geceler balımcım,umarım herkes iyidir.uzun zamandır topiğe uğramadım,3 hafta kadar önce babama kanser teşhisi kondu ,artık günlerimi 2 ev arasında geçiriyorum gündüzleri sürekli koşturmaca pek evde yokum anlıycanız,gece oluncada bu saatlerde bakıyorum bilg.ama siz yoksunuz:((öpüyorum hepinizi,umarım her şey gönlünüzce olur.opuyorumnanaktan

Talyam canımm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin babana inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq:

bugra_gursoy.jpg

Heram bakk bu çocukla beraber parttieyee gidiyordumm.Kendimi dizieye fena kaptırdım sanırım:roflol:Aşık oluyoduk birbirimize:kedi:kaydirigubbakcemile3kaçıcaktıkk bir yerlerekaydirigubbakcemile3İşin delü tarafııı tam delüyüm sabah bu rüyayı eşime anlattım:roflol:

bugra_gursoy.jpg

Heram bakk bu çocukla beraber parttieyee gidiyordumm.Kendimi dizieye fena kaptırdım sanırım:roflol:Aşık oluyoduk birbirimize:kedi:kaydirigubbakcemile3kaçıcaktıkk bir yerlerekaydirigubbakcemile3İşin delü tarafııı tam delüyüm sabah bu rüyayı eşime anlattım:roflol:

Allah iyiliğini versin emi bi de sevgili bulmuş kendine :roflol: eee eşin ne dedi kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin emi bi de sevgili bulmuş kendine :roflol: eee eşin ne dedi kaydirigubbakcemile3

Bişi demedi alıştı benim rüyalarıma artıkk bütün flim artistlerini gördüğüm için kaydirigubbakcemile3

[[/B]
erkanpetekkayaresimlerimh9.jpg
sonbahaR dizisi
mehmet_akif_alakurt.jpg

Adanalı dizisi

bide bu gördüklerim
taan.jpg

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende geçen murat dalkılıçla öpüşüyordum :roflol: hemde yanımızda eşimde var arada onu da öpüyorum üzülmesin diye :roflol:

Back
X