- Emoji Skoru
- 128
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.041
günaydın kızlar.. dün son aşılamamıda olsum. hayırlısıyla tüpe gerek kalmadan gelir bebişim inşlh..
tiremusu cumun kirazlarından çalıp kaçıyom...hakkını helal et bacııım
:1hug:Ceylan gözlümm :asigim:canım inşallahh 1 ay içmen yeterlii olurr.Doktorunla iyice görüş içmesem ne olur diyee.İlla bu ilaçlamı adetlerin düzene giricek:çok üzgünüm:Hakkında hayırlısı olsun canımm buda bir sınav sabırla dua et allaha.:Saruboceq:Kızlar merhabalar ..:çok üzgünüm:Bugün yazmakta zorlanıyorum.. ..Bir ay sadece sizleri uzaktan izleyeceğim..Meleğimin gelme umuduna bile gebe olamayacağım bu ay,belkide diğer ayda Bugün tahlil yaptırdım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı 1 ay dostinex glukofen ve diane verdi .Elim gitmiyor ilaçlarıma malesef içmem gerek
Sizler dualarınızı esirgemeyin mafoldumbenmafoldumben
Heram akşam gelemedim şimdi geldimmm..iyi akşamlar kızlar...
balım ne hazırladın bakam bugun parti için :icecream:
ceylan nıye uzaktan izleyeceksin. Allah dermasın dert vermesin bir an önce bebişini kucakla inşallah
zemuszemus zemuszemus zemuszemusnerdesiniz kızlar parti şimdi başlıyor ama yoksunuzsositososito
hihoyyythihoyyytAşılaman hayırlııı olsunnn selected inşallahh bu tedavi son olur.Rabbim meleğini gönderir inşallahh:Saruboceq:günaydın kızlar.. dün son aşılamamıda olsum. hayırlısıyla tüpe gerek kalmadan gelir bebişim inşlh..
tiremusu cumun kirazlarından çalıp kaçıyom...hakkını helal et bacııım
cokacimcoook kahvaltı hazır kızlar hadeee buyruncokacimcoook
kızlar ben adet oldm(
:teselli:Oyyy asma yüzünü canım korkma bende arkandan geliyorumm yanlız değilsinn.herkez kırmızılarıı görüyorr öyle düşün..:1rolleyes:işnahhallah birdahaki aya rabbim yüzünü güldürür..:Saruboceq:
kızlar ben adet oldm(
bal kafaa henii ünlü biri yokmu bugünnnnnnn :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?