• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.. dün son aşılamamıda olsum. hayırlısıyla tüpe gerek kalmadan gelir bebişim inşlh..

tiremusu cumun kirazlarından çalıp kaçıyom...kaydirigubbakcemile4 hakkını helal et bacııım

günaydın kızlar.. dün son aşılamamıda olsum. hayırlısıyla tüpe gerek kalmadan gelir bebişim inşlh..

tiremusu cumun kirazlarından çalıp kaçıyom...kaydirigubbakcemile4 hakkını helal et bacııım

günaydın canım hayırlısı olsun umarım gelir bebşin sana tez zamanda rabim bönlüne göre versin dualarımız seninle:Saruboceq:

CIMG0624.JPG

cokacimcoook kahvaltı hazır kızlar hadeee buyruncokacimcoook

Kızlar merhabalar ..:çok üzgünüm:Bugün yazmakta zorlanıyorum.. ..Bir ay sadece sizleri uzaktan izleyeceğim..Meleğimin gelme umuduna bile gebe olamayacağım bu ay,belkide diğer ayda Bugün tahlil yaptırdım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı 1 ay dostinex glukofen ve diane verdi .Elim gitmiyor ilaçlarıma malesef içmem gerek
Sizler dualarınızı esirgemeyin
mafoldumbenmafoldumben
:1hug:Ceylan gözlümm :asigim:canım inşallahh 1 ay içmen yeterlii olurr.Doktorunla iyice görüş içmesem ne olur diyee.İlla bu ilaçlamı adetlerin düzene giricek:çok üzgünüm:Hakkında hayırlısı olsun canımm buda bir sınav sabırla dua et allaha.:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar...

balım ne hazırladın bakam bugun parti için :icecream:

ceylan nıye uzaktan izleyeceksin. Allah dermasın dert vermesin bir an önce bebişini kucakla inşallah
Heram akşam gelemedim şimdi geldimmm..
Bugun parti içinnn dj konuştum coşturucakmışş bizi:sm_cool:opuyorumnanaktan

nerdesiniz kızlar parti şimdi başlıyor ama yoksunuzsositososito
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hihoyyythihoyyytAşılaman hayırlııı olsunnn selected inşallahh bu tedavi son olur.Rabbim meleğini gönderir inşallahh:Saruboceq:

CIMG0624.JPG

cokacimcoook kahvaltı hazır kızlar hadeee buyruncokacimcoook

delikafaduldenAyyy hep beraber oturalım masaya ne keyifliii olurrrrdelikafaduldenellerinee sağlıkk kurnazımm zahmettt olmuşş.Ellerin dert görmesin:asigim:

tamam gülüm o zaman eğlenelim çoşalım:)

kızlar ben adet oldm:((

:teselli:Oyyy asma yüzünü canım korkma bende arkandan geliyorumm yanlız değilsinn.herkez kırmızılarıı görüyorr öyle düşün..:1rolleyes:işnahhallah birdahaki aya rabbim yüzünü güldürür..:Saruboceq:

:teselli:Oyyy asma yüzünü canım korkma bende arkandan geliyorumm yanlız değilsinn.herkez kırmızılarıı görüyorr öyle düşün..:1rolleyes:işnahhallah birdahaki aya rabbim yüzünü güldürür..:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah rabbim bu mübarek ayların hürmetine melekleimizi gönderir inşallah
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam naparsınız partiye yetiştimmi bu defaaa

bende kırmızılardayım kimse moralini bozmasın halaya devamm :teytey::teytey::teytey:

bal kafaa henii ünlü biri yokmu bugünnnnnnn :dilcikar:

:dilcikar::dilcikar:kimse yok yine

:teytey::teytey::teytey::teytey:

delikafaduldenAyyy hep beraber oturalım masaya ne keyifliii olurrrrdelikafaduldenellerinee sağlıkk kurnazımm zahmettt olmuşş.Ellerin dert görmesin:asigim:[/QUOTE]

:dance:afiyet olsun balum benim beraber bi kahvaltı yapalım demi yaniidelikafaduldendelikafadulden

nerdesiz:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

meyve_0012-full.jpg

meyveler de geldi biraz serinleyelim :smiley-cool:

Back