• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsun kızlar

delikafaduldenKurnazımm ellerinee sağlıkkk.Yanıyodum sıcaktan hızır gibi yetiştinnnndelikafadulden:içelim:

bende meyveli bi soda alayım. içimdekileri yakarrr :delphin:

1ceb3aecab819bf7.gif

balım arda çok yaramaz büyümüş yürüyor artık perşembe izmire geliyorlar selamını söulerim öpüyorum

kiraz.jpg

kızlar ben kiraz dietine başladım hepinizede kiraz ikram ediyorum .......

:lepi:Tremusumm yarasınnn kirazlarrr fıstığıma:asigim:Kiloların göbüşün eriyipp gitsin inşallahhh şifa olsunhihoyyyt:tomato:

:lepi:Tremusumm yarasınnn kirazlarrr fıstığıma:asigim:Kiloların göbüşün eriyipp gitsin inşallahhh şifa olsunhihoyyyt:tomato:
göbişim kalcam popom hepsicikler gitsin inşallah .......

kirazlara bakk canımm çekti yavvv...:icecream::icecream:

Kızlar merhabalar ..:çok üzgünüm:Bugün yazmakta zorlanıyorum.. ..Bir ay sadece sizleri uzaktan izleyeceğim..Meleğimin gelme umuduna bile gebe olamayacağım bu ay,belkide diğer ayda Bugün tahlil yaptırdım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı 1 ay dostinex glukofen ve diane verdi .Elim gitmiyor ilaçlarıma malesef içmem gerek
Sizler dualarınızı esirgemeyin
mafoldumbenmafoldumben

iyi akşamlar kızlar...

balım ne hazırladın bakam bugun parti için :icecream:

ceylan nıye uzaktan izleyeceksin. Allah dermasın dert vermesin bir an önce bebişini kucakla inşallah

nerdesiniz kızlar parti şimdi başlıyor ama yoksunuzsositososito

kurnaz bir kenarda oturmuş sizi izliyorum :sinifsinif:

Back