Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Duygumm orda işte yanıldınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

hihoyyytbaby aramızaaa hoşgeldinnnnopuyorumnanaktanBu ay olmazsa diğerr ayda inşallahh böyle olursun:CüvCüv:bizdee burda halayy çekeriz:teytey:

bal surat inşallah canım ya bakalım artık bende seni bunun iki katı göreyim:CüvCüv::CüvCüv: ikiz olur inşallah

Sıraa bende değilll sende yada diğer kızlardaaaalkisalkisalkis

ben de mi sıra bende hiçç değill....nerde ben de o şanşşş.............laelaelaelaelaehihoyyyt
inşallah sen de ve diğer kızlardadırr...bak bu aralarr herkezz rüyasında seni görüyorr ..var bunda bi iş...:ecrin_bebek:delikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek::emir_bebek ( kesin ikiz olacakkk)) :ecrin_bebek::CüvCüv:

ben normal saatlerde gelmediğim için ben geldiğimde normal olarak burda kimse olmiiii:ecrin_bebek:

bal surat inşallah canım ya bakalım artık bende seni bunun iki katı göreyim:CüvCüv::CüvCüv: ikiz olur inşallah
:CüvCüv:İnşallahhh canımm inşallahhh hepimizinki şişsinn:dance:

nisanda hamileyiz göbek tokuştururuz ..
:roflol::roflol:Göbek tokuşturmakmısırnaşık şeydelüm kopardın beni:roflol:
:roflol:Valla bu 5 oldu k.kda rüyasında gören beni:roflol:
ben normal saatlerde gelmediğim için ben geldiğimde normal olarak burda kimse olmiiii:ecrin_bebek:

nazarboncuğumbir yakalayamadım senii kız kaçmaa :jeyyar:kaydirigubbakcemile

serrra haklısın aslında üzülmeni istemem..

inanma o teste çünkü karbonata ne koyarsan kabarır kimler yapmadı ki o testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…