Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balsuratıma kızamamki ben özledim sadece balımınaniknanik neyse gelmiş hoşgelmiş balkafama.s.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Heraaaa Doğumm gününn kutluu olsunnn İnşallahhh bu yeni yaşınn sana bebişinle beraberr uğurrrr getirirrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3Pinkimmm kızmaEvde kalmadım dün gece :)) kuzene gittim köyde keyif yaptıkkkkk:sm_cool::sm_cool:
Kızlar dün başka dr.a gittim ve gebelik için tedaviden önce hormon tedavisi adet düzenleyicisi 2 ay uygulanacak sonra iğne Allah yar ve yardımcımız olsun..
Çalalımm canımmmm :dance::dance::hooray:demek sende dinliyorsunnn mannak hatun valla hadiiiii katıl bize:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:gec mi kaldim adrian copipul danseaza cdsi getirmistim calsak mi ??nancy ajram in en sevdigim sarkisi cok guzel bir parca secmissin hergun bas bas dinliyoruz manyak soforler yuzunden ama guzel hatun ya
:teytey:canımmm tedavinnnnnnn hayırlıı olsunn ınsallhh tahlıllerın guzel cıkarrrrKızlar dün başka dr.a gittim ve gebelik için tedaviden önce hormon tedavisi adet düzenleyicisi 2 ay uygulanacak sonra iğne Allah yar ve yardımcımız olsun..
dinlememmi baci onun memleketinde surtuyoruz kahretsin
İyİ akŞamllar kızlarrrrrrrrrr
zemuszemus opuyorumnanaktan İyii akşamlarrr canımm varmııı haberlerrrrrr bebişş haberiiiiiiiihihoyyyt
hadi bakalim hayirlisi Allah kimsenin kucagini bos birakmasin isteyenlerin tabi..
serra yap test bende senin için topic açıyım :kedi:
balımmm iyi gecelerrr....gece kuşumm benimmm...............
iyiyimm balımmm....çok sıcakk yahuu uykum kaçtıı....bugün mutluyumm yaa..hem zelişin hamişliğine çok sevindimm..hemde bugün kk dan çokk sevdiğim bi arkadaşımla dostumla telefonda görüştümmopuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkis:teytey: