Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hera'm doğumgünün kutlu olsun opuyorumnanaktan

Kızlar dün başka dr.a gittim ve gebelik için tedaviden önce hormon tedavisi adet düzenleyicisi 2 ay uygulanacak sonra iğne Allah yar ve yardımcımız olsun..

Pazartesi günü tekrar hormon testlerim olacak

zemuszemus
sositososito sositososito
:teytey: :teytey: :teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:​

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Heraaaa Doğumm gününn kutluu olsunnn İnşallahhh bu yeni yaşınn sana bebişinle beraberr uğurrrr getirirrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3Pinkimmm kızma :utangac:Evde kalmadım dün gece :)) kuzene gittim köyde keyif yaptıkkkkk:sm_cool::sm_cool:
balsuratıma kızamamki ben özledim sadece balımınaniknanik neyse gelmiş hoşgelmiş balkafama.s.
Kızlar dün başka dr.a gittim ve gebelik için tedaviden önce hormon tedavisi adet düzenleyicisi 2 ay uygulanacak sonra iğne Allah yar ve yardımcımız olsun..

hakkında hayırlısı olsun canım ALLAHIM yüzünü güldürsün inşş:Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Zelişimmmm hamişşşş herkezz duysunnnnnnnnnnn onunn içinnn bugunn partiyii hareketlendirelimmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey: :teytey:

gec mi kaldim adrian copipul danseaza cdsi getirmistim calsak mi ??nancy ajram in en sevdigim sarkisi cok guzel bir parca secmissin hergun bas bas dinliyoruz manyak soforler yuzunden ama guzel hatun ya
Çalalımm canımmmm :dance::dance::hooray:demek sende dinliyorsunnn mannak hatun valla hadiiiii katıl bize:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:canımmm tedavinnnnnnn hayırlıı olsunn ınsallhh tahlıllerın guzel cıkarrrr

Ben pcde açtım bileee sonn sess tepiniyom :dance: :dance: :dance: :dance:

zemuszemus opuyorumnanaktan İyii akşamlarrr canımm varmııı haberlerrrrrr bebişş haberiiiiiiiihihoyyyt

yarın adet günüm artık inşallah olmam akıntı falan yok
bi belirti gözükmüyo şimdilik
test var elimde ama yapmaya korkuyorumm
bi kaç gün beklemeyi düşünüyorum bakalımm bekleyebilirsem:) tabi

serra yap test bende senin için topic açıyım :kedi:

iyiyimm balımmm....çok sıcakk yahuu uykum kaçtıı....bugün mutluyumm yaa..hem zelişin hamişliğine çok sevindimm..hemde bugün kk dan çokk sevdiğim bi arkadaşımla dostumla telefonda görüştümmopuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkis:teytey:

merhaba canımm birşey diyeceğim sizi çok seviyorum ne bileyim ilginç bir elektrik aldım ayrıca konunuz harika ohh yandan benim yumuğum bu ayda gelmeyecek ama hayırlısı bakalım yine de biraz umut var içimde neyse döktürelim devamkaydirigubbakcemile2delikafadulden

iyiyimm balımmm....çok sıcakk yahuu uykum kaçtıı....bugün mutluyumm yaa..hem zelişin hamişliğine çok sevindimm..hemde bugün kk dan çokk sevdiğim bi arkadaşımla dostumla telefonda görüştümmopuyorumnanaktanhihoyyytalkisalkisalkis:teytey:

:dance::dance:Sormaaa zelişimeeee bendee çokkkkk sevindimmmm:dance::dance:Sıra bakalım kimdekaydirigubbakcemile3

Back