Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Duygumm orda işte yanıldınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
merhaba canımm birşey diyeceğim sizi çok seviyorum ne bileyim ilginç bir elektrik aldım ayrıca konunuz harika ohh yandan benim yumuğum bu ayda gelmeyecek ama hayırlısı bakalım yine de biraz umut var içimde neyse döktürelim devamkaydirigubbakcemile2delikafadulden

hihoyyytbaby aramızaaa hoşgeldinnnnopuyorumnanaktanBu ay olmazsa diğerr ayda inşallahh böyle olursun:CüvCüv:bizdee burda halayy çekeriz:teytey:

bal surat inşallah canım ya bakalım artık bende seni bunun iki katı göreyim:CüvCüv::CüvCüv: ikiz olur inşallah

Sıraa bende değilll sende yada diğer kızlardaaaalkisalkisalkis

ben de mi sıra bende hiçç değill....nerde ben de o şanşşş.............laelaelaelaelaehihoyyyt
inşallah sen de ve diğer kızlardadırr...bak bu aralarr herkezz rüyasında seni görüyorr ..var bunda bi iş...:emir_bebek::ecrin_bebek:delikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek::emir_bebek ( kesin ikiz olacakkk)) :ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

ben normal saatlerde gelmediğim için ben geldiğimde normal olarak burda kimse olmiiii:ecrin_bebek:

bal surat inşallah canım ya bakalım artık bende seni bunun iki katı göreyim:CüvCüv::CüvCüv: ikiz olur inşallah
:CüvCüv:İnşallahhh canımm inşallahhh hepimizinki şişsinn:dance:

nisanda hamileyiz göbek tokuştururuz ..
:roflol::roflol:Göbek tokuşturmakmısırnaşık şeydelüm kopardın beni:roflol:
ben de mi sıra bende hiçç değill....nerde ben de o şanşşş.............laelaelaelaelaehihoyyyt
inşallah sen de ve diğer kızlardadırr...bak bu aralarr herkezz rüyasında seni görüyorr ..var bunda bi iş...:emir_bebek::ecrin_bebek:delikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek::emir_bebek ( kesin ikiz olacakkk)) :ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:
:roflol:Valla bu 5 oldu k.kda rüyasında gören beni:roflol:
ben normal saatlerde gelmediğim için ben geldiğimde normal olarak burda kimse olmiiii:ecrin_bebek:

:nazar:nazarboncuğum:nazar:bir yakalayamadım senii kız kaçmaa :jeyyar:kaydirigubbakcemile

serrra haklısın aslında üzülmeni istemem..

inanma o teste çünkü karbonata ne koyarsan kabarır kimler yapmadı ki o testi

Back