Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygumm orda işte yanıldınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysen deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba canımm birşey diyeceğim sizi çok seviyorum ne bileyim ilginç bir elektrik aldım ayrıca konunuz harika ohh yandan benim yumuğum bu ayda gelmeyecek ama hayırlısı bakalım yine de biraz umut var içimde neyse döktürelim devamkaydirigubbakcemile2delikafadulden
niye balımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sıraa bende değilll sende yada diğer kızlardaaaalkisalkisalkis
:CüvCüv:İnşallahhh canımm inşallahhh hepimizinki şişsinn:dance:bal surat inşallah canım ya bakalım artık bende seni bunun iki katı göreyim:CüvCüv::CüvCüv: ikiz olur inşallah
:roflol::roflol:Göbek tokuşturmakmısırnaşık şeydelüm kopardın beni:roflol:nisanda hamileyiz göbek tokuştururuz ..
:roflol:Valla bu 5 oldu k.kda rüyasında gören beni:roflol:ben de mi sıra bende hiçç değill....nerde ben de o şanşşş.............laelaelaelaelaehihoyyyt
inşallah sen de ve diğer kızlardadırr...bak bu aralarr herkezz rüyasında seni görüyorr ..var bunda bi iş...:ecrin_bebek:delikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek::emir_bebek ( kesin ikiz olacakkk)) :ecrin_bebek::CüvCüv:
ben normal saatlerde gelmediğim için ben geldiğimde normal olarak burda kimse olmiiii:ecrin_bebek:
serra yap test bende senin için topic açıyım :kedi:
serrra haklısın aslında üzülmeni istemem..
inanma o teste çünkü karbonata ne koyarsan kabarır kimler yapmadı ki o testi