Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en azindan dusuncesi yok o daha iyi
ay ben kalkiyim artik
ustumdeki agirlikta kalkar belki
islerimi bitiriym daha hazirlanip gezmeye gidicem aksam
gorusuruz yarin canlarim
iyi aksamlar

iyi gecellerrrrrrr
ben yine geldim balkafali
o saatten sonra bitiridim butun isleri
hehe yemek yaptim
birde hazirlandim gezmeye gittim
ay iiyii oldu acildim biraz

Günaydın kızlar herkeze soğuk bir kış sabahından hayırlı günler opuyorumnanaktan sağlıkkkkkklı günler opuyorumnanaktan

Arkamahallem ohh ne güzel gezmişsinn :(benim hiç arkadaşım yok bu şehirde benneyaptımki

Hıı aklıma gelmişkennnn :oklava: kötükedihüso sen varya :dilcikar: dün eklediğin fotodaki maske rüyama girdiiii :bbo: o maskeyi takıyordum hatta maskenin ağzından kanlar akıyordu...Arkadaşlarımı o maskeyle korkutuyordum çokk ilginçç rüyaydı ama ya :roflol: :roflol: :roflol:

günaydıınnn balıııımmm.zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz..nassınız?bende artık katılayım aranıza değil mi?zemuszemuszemuszemusöptüm canlarıımmmŞenizŞeniz

huuu balııııımmhihoyyythihoyyyt ....kaçmış bile yavvv..:uhm::sm_confused:delikafaduldendelikafadulden..

Ebrummm uçarak geldimm kaydirigubbakcemile4 hihoyyytcanımm opuyorumnanaktan hoşgeldinn partimizee hihoyyyt naber son gelişme varmıı .Son dakika haberi anladın sen onu :jeyyar: tahlilleri götürmeyi düşünüyormusun doktorahihoyyyt

Yağmurr bu şakıyı anladın sen :roflol: :roflol: :dance:
hihoyyyt hihoyyyt
Benden iyi gizlemişsin karaktersiz olduğunu :dance:

Sen varya sen sen yalandanda yalansın yalansın :roflol:Kapıma bir gün ipe ipe geliceksin :sm_cool: söküklerini dike dike gidiceksin :roflol:İpe İpe iPE MANnakk sırnaşık şey

hoşbulduk canııımm beniiiiimm..ŞenizŞenizyok gııızzz ne gelişmesi..hiç bişey yapamıyom ben..:mymeka:.beceriksizin tekiyim beeenn.mafoldumben..artık haftaya kaldı işlerim....a.ssüprizzzzzhadin gariiii..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositosositosositosositosositososito.sağdan soldan oooohh oooooohhhhhhh yandan yandaaaannnnn.sositosositosositosositosositososito:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt..biraz kafam dağılsın yaaawww..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

Ebrum sende müzkmi açtınn :)))işler bitti senin galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hadi az döktüreyim seninle :teytey::dance:

Ebrum ben çıkıyorum şimdi ev işleri beni bekler .Allaha emnat oll a.s.

arkamahalle sana bir kısa isim bulalım hımm :))kızmazsan tabiii :kedi:
maskeli :roflol:

hala gözümün önünden tgitmiyor rüyammm berbattıııı

Arkamahallem ohh ne güzel gezmişsinn :(benim hiç arkadaşım yok bu şehirde benneyaptımki

Hıı aklıma gelmişkennnn :oklava: kötükedihüso sen varya :dilcikar: dün eklediğin fotodaki maske rüyama girdiiii :bbo: o maskeyi takıyordum hatta maskenin ağzından kanlar akıyordu...Arkadaşlarımı o maskeyle korkutuyordum çokk ilginçç rüyaydı ama ya :roflol: :roflol: :roflol:

arkamahalle sana bir kısa isim bulalım hımm :))kızmazsan tabiii :kedi:
maskeli :roflol:

hala gözümün önünden tgitmiyor rüyammm berbattıııı

okish uyar maskeli de bana
demek korktun gece iyi olmus-tatlicadiarzu-

selamlarrrr

slm kızlar ne haber

Selam kızlarr birimiz geliyor .diğerimiz gidiyor bir toplanamadık

anaaaaa iki oynayım döktüreyim dedim kızlar kimsecikler yokmuş balımmm nerdesinhihoyyyt:dance::dance:çıstak çıstakopuyorumnanaktan

anaaaaa iki oynayım döktüreyim dedim kızlar kimsecikler yokmuş balımmm nerdesinhihoyyyt:dance::dance:çıstak çıstakopuyorumnanaktan

esomosumm gelmişşş :dance: :dance: dinazorumm benimmm Şeniz yine gell olurmuuuuu hep klomene gıdıyn azcıkta buraya :))) kafa dagıtmaya hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: hopp hoppidi :roflol:

Back