Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:dance:herammmm gelmişş hayırlı cumalarr canımm :)) nasılsınnn oğlun nasılll

balkafali kullanıcısından alıntı
:saruboceq: allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.la ilahe illa ente sübhanekke inni küntü minezzalimin :saruboceq:

Ey alemlerin rabbi olan yüce allahım
ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
ey yaradılmışların bir tek yaradanı
ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi
ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce allahım
sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır.
Rabbim hertürlü sıkıntı ve musibetten sana sığınrız
sen herşeyi hakkıyla bilen ve duyansın
sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
hz.muhammed mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim.sen herşeye kadir olan sın.allahım bütün evlat hasreti çeken
dostlara ve bana yardım eyle.ol emrini bizlere de sun rabbim
senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim
senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi
bizim dualrımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Alıntı:
AMMııNNNNNNN BALIM ELıNE DıLıNE YÜREĞıNE SAĞLIK

çok işim var ya partiye gelemiyommm , çok yoruluyomm

Selam hanımlar burası ne kadar neşeli bir topik böyle opuyorumnanaktan

Selam hanımlar burası ne kadar neşeli bir topik böyle opuyorumnanaktan

Kate partiye hoşgeldinn :)) arada topik sakinleşiyor eskiden tam kduuryorduk :))Dur ben bir cd takayım kurtları dökelim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

1386313zzd6jywykn.gif

son ses yabancı müzik olsunmu kaydirigubbakcemile2

Kate partiye hoşgeldinn :)) arada topik sakinleşiyor eskiden tam kduuryorduk :))Dur ben bir cd takayım kurtları dökelim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Allahım ya rabbim bu kız ne kadar neşe dolu böyle maaşallah gülen yüzün hiç solmasın tatlım hadi bakam halay tak da halay çekek :teytey::teytey::teytey::teytey:

Allahım ya rabbim bu kız ne kadar neşe dolu böyle maaşallah gülen yüzün hiç solmasın tatlım hadi bakam halay tak da halay çekek :teytey::teytey::teytey::teytey:

:asigim: Tamam hemen takıyorum canım hadiyin dizilelim kızlar kaydirigubbakcemile3:teytey:
halay.gif

pişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttt ben geldiiiiiiiiimmmmmmm:dance::dance::tomato:

:)katem böyle göründüğüme bakma içimde ne fırtınalar kopuyorr .iyi olmaya çalışıyorum sadece :))) kafa bozuk benim azcık kaydirigubbakcemile3 delü +depreyon :utangac:

Back