Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Laz kızım sende denemelere başlasana o zaman :)

ankım :)allah kolaylık versinn 2 dk.muayneni olucak korkma bişicik olmucak :)

jgi77k.jpg

yaaaaaaa balkafa böle topiğin vardı da bana ne demiyon?aşk olsun..bende bu topiği görüyom da hiç girmiyom..ne kısır döngü partisi ki bu nu demek ki diyom diyom.bi girip bakmak aklıma gelmemiş..sayfalar okuncak gibi değil ...çok uzun ..çok şey kaçırdım mı?partiye üyelik için herşey tam bende ...sen biliyon..
ya insan demez mi bende böle topik v ar..sen boşa açma konu arkadaşım diye..neyse oldu artık bi kere..orda da buluşuruk burda da...

yaaaaaaa balkafa böle topiğin vardı da bana ne demiyon?aşk olsun..bende bu topiği görüyom da hiç girmiyom..ne kısır döngü partisi ki bu nu demek ki diyom diyom.bi girip bakmak aklıma gelmemiş..sayfalar okuncak gibi değil ...çok uzun ..çok şey kaçırdım mı?partiye üyelik için herşey tam bende ...sen biliyon..
ya insan demez mi bende böle topik v ar..sen boşa açma konu arkadaşım diye..neyse oldu artık bi kere..orda da buluşuruk burda da...
ezinem topiği açalı çok olmuştu bilmemki aklıma gelmedi unuttum söylemeyi :kedi:

Hayır canım parti :)her zaman devam ediyor arada herkez kaybolsada yine toplanıyoruz kaydirigubbakcemile3

Kısır döngü partisine hoşgeldinnn ezinem :)))) hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

selam nihal hoşgeldin :jeyyar:
günaydın kızlarrrrrr :hulya:
ankm :1rolleyes: Hayırlı günler sanada canım naniknanik

HERKESE GÜNAYDINLLAR a.s.a.s.a.s.
İYİ GÜZEL BİR GÜN OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ:nazar::nazar:

Back