Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DrugTrip.gif

senağlamaağlamak istiyorum:(((yine sakarlık yaptım :'(yine ağlayamıyorummm koltuguma japon yapıştırısı bulaştı çıkmıyo leke oldu kazık gibi neler denedim:1no2:

GÜNAYDın particilerrrr .Hayırlı günlerrrzemuszemus

akannehir akannehir akannehir :1shok: :1shok: :1shok:

balkafa balkafa balkafaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde kaldin soyle banaaaaaaaaaaa
igrencimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akannehirakannehir:bbo::bbo::bbo:

balkafa balkafa balkafaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde kaldin soyle banaaaaaaaaaaa
igrencimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akannehirakannehir:bbo::bbo::bbo:

55 Mİ akannehir akannehirakannehir akannehir akannehir

Burdayımmmm asimmm canım yemek yaptım ev işleri yapıyorum bakalım bugün evde ne kırıcam yada dökücekk evi yakında yıkıca tövbe tövbe dün aksam koltugma japon yapıştıcısı damladıı tinerle çıkarmıkiiiiisenağlama senağlama senağlama ögleden sonrada dogalgaz için gelcekler :(dolu işim varrrr.sen ne yapıyon ev işlerin bittimiiiii:sinifsinif:cumartesiii annem ablamm geliyorrr bursadannnndelikafaduldendelikafaduldengercı annemde anneannemde kalıcakk aa ablam benleee:dance:sık sık gıremem haber vereyım dedım .özlücem:a015:

zopt_55.jpeg

bu kadin kimdir ve kac yasindadri arkadaslar

neconun eski garısı asimira ama makyajlı hali CADIARZU

kıbrısa gitmiştimya geçen hafta dükkandayız yanında bir arkadaşıyla geldi uzun boylu bir hatun sıfır makyaj vardı yüzünde ve yaşlı duruyordu
hatta bana çarptı bir ara döndüm oya germen az daha çatacaktım kadına dikkat et diye

neconun eski garısı asimira ama makyajlı hali CADIARZU

kıbrısa gitmiştimya geçen hafta dükkandayız yanında bir arkadaşıyla geldi uzun boylu bir hatun sıfır makyaj vardı yüzünde ve yaşlı duruyordu
hatta bana çarptı bir ara döndüm oya germen az daha çatacaktım kadına dikkat et diye

kaydirigubbakcemile3ankm keşke omuzuna bir tane çarpsaydın ne oluyuzz diye:jeyyar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back