Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
coffeecup.gif

gunaydin herkese
hadi kizlar gune guzel baslayin guzel gitsin

çok makbule geçti asim.. elerine sağlık..
bende balıma bu kahvenin yanında Akın ın "ADRENALİN" şarkısını hediye şeettiriyorum.. ciyorya bacım biraz "biraz duman gibi biraz kafein" :dance:
şaka biyana geçmiş olsun ballı çöreğimopuyorumnanaktan

çok makbule geçti asim.. elerine sağlık..
bende balıma bu kahvenin yanında Akın ın "ADRENALİN" şarkısını hediye şeettiriyorum.. ciyorya bacım biraz "biraz duman gibi biraz kafein" :dance:
şaka biyana geçmiş olsun ballı çöreğimopuyorumnanaktan

sırnaşık şeyŞarkı cukk diye oturdum selectedm sağolasınnn sırnaşık şey

günaydın kızlar..
herkese iyi haftalar dilerim...
ay benim günaydın acayip oldu biraz ama neyse anca buraya geldimdi ondan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evt tünaydın olmuş çok ayıp ama ben daha yei kalktım saate bakınca inanamadım utandım kendimden :kedi:

:1no2:Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum:1no2:

senağlamaAbajurumu kırdımmmmm tek kaldııııı ben ne yaopıcam sımdı yaa ıgrenc olduuu:a015:

asim temızlık yapıyom ben :((sen ne yapıyonmafoldumben

balim neyi kirdin yine
bende kkda lafcilik yapiyorum islerde beni bekliyor

olsun canim saglik olsun abajurumu kirdin
aferin bi temizlik yaptin evde ne varsa hallettin:olmaz:

bels sabahladınmı kız:)))

yok ya sabahlamadım tembellikten iyi oldu ama dinlek bi şekilde bisürü iş yaptım daha yorgun hissetmiyorum cam bile sildim yaff halıları fırçaladım nasıl yorulmadım hayret hala enerjim var ama kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum 1 haftadır şu ilk sayfadaki kısır burda olsa varya yeminle tek başına yiyebilirim doyduğumu anlamıyorum ya hiç yemicem yada yemişim kiloyu deyip yicen bende öle yapıyorum yemişim kiloyu deyip yumuluyorum sonum nolcak acaba cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook bu arada şuan bile atıştırıyorum

yabanım gülüm ben istiyorum o abajuru bayıldım nankaydirigubbakcemile3

artık benim koca geceleride gelmiyoooo çok yalnızımmmm:gitme::gitme:

balsurat neyaptın canım hastaneye gidecektin seni merak ettimCADIARZU

Back