Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiii fircayi yiyince nasilda geldi hemencik
seni gidi seni
hadi benim kokako yi dovelim eccuk
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

hiii fircayi yiyince nasilda geldi hemencik
seni gidi seni
hadi benim kokako yi dovelim eccuk
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

KokaKO kim kızzz anlamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiz neden anlamadim
koca kafali koca ben buldum guzelmi

kokako kizdirdi beni yine bende asilik yaptim kacarmiiiiiiiiiiii onuda muayne edicem yakinda sen merak etmeeeeeee:lepi:

Artık muayneeyi öğrendikk açık ve kapalı amaliyatlar içinn pratik yapalım:roflol::roflol:

ühüüüü ühüüüüüü balkafalı gitmiş asi gitmiş kimseler yokkkkk:çok üzgünüm:
partiye geldim sessiz sedasız partimi olur kırmızı kartıda yedim zatensenağlama

günaydıııınnnn balıııııımmm.........
hihoyyythihoyyyt
Ebrucumm günaydınnnnn öğleden sonra yapıcağınn testinn sonucunu sabırsızlıklaaaaaa bekliyorummmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

ühüüüü ühüüüüüü balkafalı gitmiş asi gitmiş kimseler yokkkkk:çok üzgünüm:
partiye geldim sessiz sedasız partimi olur kırmızı kartıda yedim zatensenağlama

Pinkimm canım benımmm olsunn saglık olsun ne dıyelım .Tedaviyee başlıcaksın allahın izniyleeee duaların seninleeee.Senn bu anneliği bizlerden çokkk hak ediyorsunnnn..:asigim::asigim:

hihoyyythihoyyyt
Ebrucumm günaydınnnnn öğleden sonra yapıcağınn testinn sonucunu sabırsızlıklaaaaaa bekliyorummmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

Pinkimm canım benımmm olsunn saglık olsun ne dıyelım .Tedaviyee başlıcaksın allahın izniyleeee duaların seninleeee.Senn bu anneliği bizlerden çokkk hak ediyorsunnnn..:asigim::asigim:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz turkbayragi

Kurnazımmm canım DONDURMAlarrr harikaa görünüyorr.Bu sıcaktaa harikaa gider vallaa teşekkür ettikkk:asigim:Ayy ne oburuz haaa herseyi iyiyoruzz.Kocişleri aç bıraktıkk:roflol:

:icecream:dondurmya bayılırım valla hergün yiyom valla sıcak havalarda harika gidiyor...:icecream::dance::dance:

balim ben geldim naber
ben cok korkuyorum bana du et ok
yine bi ucak dustu ruyalarimi giriyorrrrrrrrrrr

balim ben geldim naber
ben cok korkuyorum bana du et ok
yine bi ucak dustu ruyalarimi giriyorrrrrrrrrrr

Asimmm korkmaaa allahın izniylee yolculukk güzell geçicekkk..Bende bindim uçağa bak bişi olmadı burdayım:lepi:Allaha emanetsinn canımm korkma uçuşun keyfiniii çıkarrrr benim gibikaydirigubbakcemile4

korkma asiim ALLAHIN izniyle sağsalim gidip dönüceksin evine hayırlısıyla ttatliş

herkeşlere merabaaa temmuz yaı hayırlı ve uuğrulu gelir inşş bizlere
balım geldim ama kapıda kaldım yaa yoksun zili çaldım duyan olmadı neyse ben gidiyom :gitme:kib görüşürüzkaydirigubbakcemile4

ınşallah uğurlu olur ..
Parti nasıl geçiyor bizimpartide 40 gün 40 gece opuyorumnanaktan

Back