Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerde bu millet particiler nerdesiniz yawkaydirigubbakcemile4hihoyyythadi parti devam ediyor

ahmetbabablog_dondurma1.jpg

dondurmalar geldi cokacimcoook

hepsinden istiyom karışık istiyom
emoticonchar038.gif

emoticonchar038.gif

emoticonchar038.gif

emoticonchar038.gif

bende bendeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ooooooo dondurmalar gelmiş elinize sağlık kızlar bende aliim hepsindennzemuszemus

emoticonchar038.gif

emoticonchar038.gif

emoticonchar038.gif

emoticonchar038.gif

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyselectedd canım ne kadar mutlu oldunn dondurmaları görünce..Ben hemen birer küllah hazıralayım size...:icecream::icecream::icecream:

Kurnazımmm canım DONDURMAlarrr harikaa görünüyorr.Bu sıcaktaa harikaa gider vallaa teşekkür ettikkk:asigim:Ayy ne oburuz haaa herseyi iyiyoruzz.Kocişleri aç bıraktıkk:roflol:

slm kızlarrrr
balıımmm kıı burdaki ikram çok gözell hep gelecem ben bureyeee bide elim boş geliyom bigün bişeyler yapayımda getiriyim bari neyse hayde ben kaçtım kimsecikler yok zatee kib öpppopuyorumnanaktan

selam topiğin güzel kızları nasılsınızzz

ball dondurman müthiş dün kaçırmışım ben ikramı üzüldüm yaaa

caneylom kıs seni burda görmek ne güzel nasıl gidiyo himişlik bakıym çoktan görüşemedik

tülinim özgülümde burdalarmışşş oy oy oyyyy

ceylanım bende haftaya istanbuldayım denk getirseydik de buluşsaydık keşke kuşum yaaaa

öpüyorum hepinizi canlarrr

Back