Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kısçeler a.s.

bu aralar giremiyorum pek. çok yoruluyorum yaramazdan

herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kısçeler a.s.

bu aralar giremiyorum pek. çok yoruluyorum yaramazdan

herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Heram iyi akşamlarr :))dikkat et kendinee hihoyyytO topikii ısır yanaklarından pamuk o :asigim:
hihoyyytPinkim pinkim gelmiş canım pinkimm tedaviyii sorucaktım ne zaman başlıcan doktorun aradımııııııı seniiii:lepi:
ben bu en baştaki mesaj olayını beğenmedim yaaa:umursamaz:

Hoşgeldin elchınım annem bende hiç beğenmedim ne o öyle koca bir sayfayı kaplıyor her seferinde ilk msj:umursamaz:

Kızlar bugün çok güzel bir takıdanlık yaptım :roflol:yarınn resmini eklerim bakalım nasıl olmuş:roflol:

ankım selam :)Sanada iyi gecelerrr:hulya:

sanada iyi geceler tatlım kaydirigubbakcemile2

Kızlar bugün çok güzel bir takıdanlık yaptım :roflol:yarınn resmini eklerim bakalım nasıl olmuş:roflol:

hadi bekliyoz resimleri
kızlar ben yarın yokum kızımla beraber kıbrısa gidiyoz okulu açılyor 10 gün filan yokum çok azmayın tamammı fırsat bulursam girerrim yine siteye

eneeee herkes yatmış galiba neysem ben rahatsız etmeyim belkimde :kedi::jeyyar:

kolay gelsin yavru kuşlarrrr

Elchım yarın takıdanlıgın ne oldugunu görücen sabretttkaydirigubbakcemile3:hulya:

ankım :)evet söylemiştin gidiceğini yolun açık olsunn ohhh güzelcee gez dolaş eğlennözlücezzkaydirigubbakcemile2

sabredeyommm canımmm:hulyapuyorumnanaktan

had ben kaçtım kızlar eyü gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan:jeyyar:

iyi geceler hanımlar ne güzeller yaptın canım ekleyince link ver lütfen görelim güzelleri

opuyorumnanaktangünaydin kk nin kadinlari
esleri
anneleri
yeni bir hafta
yeni bir gün
saglik sihat
huzur mutluluk
nese sevinc
bol kazanc ve bereket
yuvanizdan hic eksik olmasin insallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…