Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar bebekolarım Nasılsınız bakayım..
Hepinize ıyi güzel Haftalar

günaydın fıstıklar hayırlı bir hafta diliyorum sizlere zemuszemus

Günaydınn kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..kaydirigubbakcemile4Ev işleriniz bittimii bakalımkaydirigubbakcemile4Ben yine işlere koşucam son ses müziklee evi uyandırayım uykudankaydirigubbakcemile3

iyi haftalar kızlar mujukaaaaaaaaaa benim yarın günüm var yane bugün temizlik günü

ben geldiiiiimmkaydirigubbakcemile2
ben girmeyeli kkda epey değişijklik olmuş..:hulya: herkesin menüsü kalaba mşlh..
bende bi pisim olsun istedim puanım yetmedi... ahh bi kedim bile yoookmafoldumben

ben geldiiiiimmkaydirigubbakcemile2
ben girmeyeli kkda epey değişijklik olmuş..:hulya: herkesin menüsü kalaba mşlh..
bende bi pisim olsun istedim puanım yetmedi... ahh bi kedim bile yoookmafoldumben

Canım hoşgeldinn:asigim:stoklar bitti o yüzden yetmemiştir paran.Ucuzlar kapış kapış gitti:teselli:kıyamam:teselli:

hoşbuldum canım.. artık bende parayı bulunca alırımmafoldumben

bu arada az önce takıdanlığına baktımda.. çok süper olmuş kııııss.. bayıldım valla.. ama itiraf etmek gerekirse ben gelinlik tokama kıyamazdım.. ama seninki süper olmuş.. çok şık duruyo.. en güzel yere koyki gelenler görsünler...zemuszemus
bu da sana:nazar:

hoşbuldum canım.. artık bende parayı bulunca alırımmafoldumben

bu arada az önce takıdanlığına baktımda.. çok süper olmuş kııııss.. bayıldım valla.. ama itiraf etmek gerekirse ben gelinlik tokama kıyamazdım.. ama seninki süper olmuş.. çok şık duruyo.. en güzel yere koyki gelenler görsünler...zemuszemus
bu da sana:nazar:

Aman kıydım valla benlemi yaşıcakkk :)))bir işe yarasınn :roflol:sağolasın canım beğendiğin için:asigim:dolabın içine koydum onu :asigim:aslında mobilya üzerindede güzel durdu:jeyyar:

Back