ASİm veteriner hekim olmuşsunn ne ara aldın nan o diplomayı :roflol:
asiM BENİM KApluşu sana getiriyorum bu aksam muayne et bakalım :)
hehehe bi gunde aldim canim diplomayi belese
insanlardan sikildim hayvanlari muayne ediyim eccukde dedim
gonder gonder kaplusu senkötükedihüso
Ula şarja taksana :)benım şarda
kaydirigubbakcemile3üşencek seniii:)senin bebişlerin cinsiyeti ne olcakk :jeyyar:üşengecin kızı olur derler:1rolleyes:Günaydınn kıslarrr. ay daha doğrusu tünaydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Balım ay koltuktan kıçımı kaldırıpta şarja takamadım dün gece bi türlü ve bititverdi pili:kedi:
selam kızlar ne haber misafirler gittiler bugün ayyyy nasıl yoruldum beli ikiye ayrılacak resmen bide yaşlı başlı kadınım zaten kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3üşencek seniii:)senin bebişlerin cinsiyeti ne olcakk :jeyyar:üşengecin kızı olur derler:1rolleyes:
alkisalkisalkisOhh ankm kurtuldun allahın iziniylee:)Derin bir ohh çekkkk.uzan kanepeyee dinlenince belinin ağrısıda geçicektir:asigim:
.çıldırmaya az kaldı(ya benım bogazlarım yıne agrıyorrr hapşırıyorum ya daha 1 hafta oldu iyileşelii dün kuzenim gripliydi onla bayramlaştım hemen geçmişmidirki yaa
balkafam dikkat et salgın var hemde herkes hasta tam mevsimine geldik zaten..
yaaa esseye ne oldu banlı bide kutucukları hepten kırmızı olmuş bişeyler kaçırdım herhalde haberi olan varmı konusuda kilitliydi CADIARZU
mirmirmirmircanım arkadaşlarına sorarsan daha iyi olurr sanırım üyeliği silindi yada banlandı emin değilimmirmirmirmirortalık karıştıı 3-4 gündürr sitede
yengeç burcu ev cadısı ve esse arkadaşlarımızın üyelikleri silindi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?