Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse yok miiiiii

günaydı herkese nasılsınız kızlarrr

hehehe bi gunde aldim canim diplomayi belese
insanlardan sikildim hayvanlari muayne ediyim eccukde dedim
gonder gonder kaplusu senkötükedihüso

:jeyyar:Kapluşuma iyi davran yoksa parmağını koparır nan :))canım o benım

Ula şarja taksana :)benım şarda

Günaydınn kıslarrr. ay daha doğrusu tünaydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Balım ay koltuktan kıçımı kaldırıpta şarja takamadım dün gece bi türlü ve bititverdi pili:kedi:

sen merak etme balkafa iyi bakarim ben ona
ben onu isiririm
laelaelaelaelae

Günaydınn kıslarrr. ay daha doğrusu tünaydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Balım ay koltuktan kıçımı kaldırıpta şarja takamadım dün gece bi türlü ve bititverdi pili:kedi:
kaydirigubbakcemile3üşencek seniii:)senin bebişlerin cinsiyeti ne olcakk :jeyyar:üşengecin kızı olur derler:1rolleyes:
selam kızlar ne haber misafirler gittiler bugün ayyyy nasıl yoruldum beli ikiye ayrılacak resmen bide yaşlı başlı kadınım zaten kafamçokkarıştı

alkisalkisalkisOhh ankm kurtuldun allahın iziniylee:)Derin bir ohh çekkkk.uzan kanepeyee dinlenince belinin ağrısıda geçicektir:asigim:

asıl iş şimdi zaten çamaşır var ütüsü var yerleştirmesi var varda var yani olur beeee yaparım ben hepsini akannehir

.çıldırmaya az kaldı (ya benım bogazlarım yıne agrıyorrr hapşırıyorum ya daha 1 hafta oldu iyileşelii dün kuzenim gripliydi onla bayramlaştım hemen geçmişmidirki yaa

.çıldırmaya az kaldı (ya benım bogazlarım yıne agrıyorrr hapşırıyorum ya daha 1 hafta oldu iyileşelii dün kuzenim gripliydi onla bayramlaştım hemen geçmişmidirki yaa

balkafam dikkat et salgın var hemde herkes hasta tam mevsimine geldik zaten..

yaaa esseye ne oldu banlı bide kutucukları hepten kırmızı olmuş bişeyler kaçırdım herhalde haberi olan varmı konusuda kilitliydi CADIARZU

mirmirmirmircanım arkadaşlarına sorarsan daha iyi olurr sanırım üyeliği silindi yada banlandı emin değilimmirmirmirmirortalık karıştıı 3-4 gündürr sitede

mirmirmirmircanım arkadaşlarına sorarsan daha iyi olurr sanırım üyeliği silindi yada banlandı emin değilimmirmirmirmirortalık karıştıı 3-4 gündürr sitede

arkadaşlarınıa bilmiyorum ki bişeyler olmuş herhalde rep olaylarımı bahsettiğin kaldırılsın mı diye konu vardı yaww ben neler kaçırmışım böyle...

yengeç burcu ev cadısı ve esse arkadaşlarımızın üyelikleri silindi malesef

hepinizin geçmiş bayramınızı kutlarım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…