Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HERKESE İYİ BAYRAMLAR SEVDİKLERİYLE BERABER ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM OLUR İNŞALLAH...
a.s.

:enbuyukkk:

hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu nice bayramlar......ŞenizŞeniz

bal kafa ve parti ekibiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum canım arkadaşlarım.umarım sevdiklerinizle birlikte daha nice mutlu bayramlar geçirirsiniz

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramınız Kutlu Olsun

HER İLKBAHARDA GELİNCİKLERİN EN GÜZEL BAŞLANGIÇLARI MÜJDELEMESİ GİBİ, BU BAYRAMIN DA SİZE VE AİLENİZE MUTLULUK VE NEŞE GETİRMESİNİ DİLİYORUM... HEPİNZE İYİ BAYRAMLAR!

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba parti güzlleri hayırlı bayramlar zemuszemus

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun...

selamlar kızlarrr herkese iyi bayramlar mujukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mrb hepinizin bayramını kutluyorum

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

........................

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

Günaydınn opuyorumnanaktangünaydınnnopuyorumnanaktan günaydınnnopuyorumnanaktan

herkese selamlarrrrr güzel bir olur inşallahhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

selam kızlar iyi bayramlar nasılsınız

mrb nasılsınız bayram nasıl geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…