Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzeller çıtırlarr ben geldimmm:lepi:

bal bu seviyeler neden dusuruldu ki yine hadi gecenki yukari cekilmisti ama simdi resmen dusmus puanimiz
hadi rep neyse onemli degilde

selammmm opuyorumnanaktan

mrb nasılsınız bakayım kızlar işler bittimi ben bugünoktayı koydum çok yoruldum yalnızca ütüm kaldı

mrb nasılsınız bakayım kızlar işler bittimi ben bugünoktayı koydum çok yoruldum yalnızca ütüm kaldı

Ablam iyiyim Allaha şükürr uff bu işlerrrr öğğ geldi artık:1ninca:yorma kendiniiii:asigim:ütülerde yarına kalsın:asigim:kolay gelsinnnŞeniz

sağol balım bu akşam yapamadım zaten daha bir makina çamaşır var yarın sabah onlarda yıkansın sonra ütü canım sen nasılsın

iyi geceler
bal bugun neden kimseler yok
hos ben bile gelip sohbet etmek istemedim
bugun nedenmi bazi topiklerdeki sacma sapan konusmalar yuzunden ister istemez etkilendim dogrusu ve cok sinirlendim

Seninkinin karnında ikiz var gibi kocaman farkettinmi:roflol:

yok benimki üçüz bekliiiiiiii

kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun
nice mutlu bayramlar dilerim hepinize..
bir kaç gün olmayacağım fırsat bulursam uğrarım yinede
çok kaynatmayın haaa ona göre kaydirigubbakcemile3

hayırlı bereketli sahurlar veee
yeni güne merhabaaaaa:lepi:
Ne güzeldir Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi... Ağrının dinmesi... Yıllar sonra bir gün bir yerde, çocukluğunuzda annenizin sizin için yaptığı kurabiyelere rastlamak... Yağmurdan sonra, açan güneş... Buz gibi sokaktan sıcacık eve girmek... Yorgunluktan bitmişken yatağa uzanmak... Tuttuğunuz takımın ezeli rakibini yenmesi... Kızgın kumlarda uzun uzun yattıktan sonra bedeni denizin serinliğine bırakmak... Sabahları kızarmış ekmek kokusuyla uyanmak... Bir doktor muayenehanesinin kapısından şüpheleri dağıtmış olarak sevinçle çıkmak... Yaz sıcağında,bir öğle uykusunun mahmurluğunu buz gibi bindilim karpuzla atmak... Bir bahçenin önünden geçerken duyduğunuz hanımeli kokusu... Sabah uyanıp o gün tatil olduğunu hatırlamak... "Artık bitti"derken sizi arayıvermesi... Yaslı ana babanızın hala çaldığınız kapının arkasında ya da hattın öbür ucunda olması. Fırından yeni çıkmış ekmeğin köşesi... Bir köşede birbirine sarılmış uyuyan kedi yavruları... Evinizden, pişmekte olan etli biber dolması kokusunun yayılması... Soğuktan titrerken elinize tutuşturulan bir bardak çay... Meteliksiz bir gününüzde çoktandır giymediğiniz ceketinizin cebinden para çıkması... Uzun, sıcak bir çinaralti. Sabahtan beri ayağınızı vuran ayakkabıları çıkardığınız an... Sudan bir sebeple küstüğünüz arkadaşınızla barışmanız... Yıkanmış,ütülenmiş, mis gibi kokan yatak takımlarının koynunda uyumak... Bir sandalın kenarına oturarak bacakları denize sallandırmak... En sevdiğiniz yemeğin ilk lokmasını ağzınıza aldığınız an...

En önemlisi,nefes almak, konuşmak, duymak, yürümek, görmek,anlamak...

"Ne Güzeldir"...

VE NE GÜZELDıR ARKADASLARINIZDAN, SEVDıKLERıNıZDEN,SEVGıLıNıZDEN, ALACAGINIZ SICACIK BıR MERHABA

Bayram süresince burada olmayan arkadaşlarrrr Bayramınız mübarek olsunn...

(ben burdayım beklerim:))

günaydınnnnn

Kızlarr bakın bizim kocişler tüp bebe yaptırmış:roflol:
günaydın kızz ballı börekkk opuyorumnanaktan
hahahaaaa allah senin iyiliğini versin emi sabah sabah koptummmmm kaydirigubbakcemile3

Bayram süresince burada olmayan arkadaşlarrrr Bayramınız mübarek olsunn...

(ben burdayım beklerim:))
canım benimm seninde bayramın kutlu olsunnnnn opuyorumnanaktan
ara ara girebilirim herhalde bende kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…