Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Perşembe misafirim gelecekti cumaya ertelendi oda olmadı yarına kalmış akşama doğru gelirler herhalde..

Allah kolaylık versin ankım :)))güzel mamalar yaparsın sen cokacimcoookbizide görrkaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr mujukaaaaaaaaaaaa

:Saruboceq:rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin............:Saruboceq:
opuyorumnanaktanhayırlı cumalar dostlar opuyorumnanaktan

yahuuu şimdide site etkinliğim sıfıra düştü allah allahhh ki ben sitenin müdavimi olaraktan nasıl sıfır olurrr

Kızlar ya dün ishal olcam dedim ama olmadı .Karnımın altında huzursuzluk var hafifte bel ağrım var .ufff acaba idrar yolu enfeksiyonumu korkuyom :gitme:

balım üşütme olabilir ama inşş ta bebedir hayırlısıylan sıcak tut kendini tatlişş

kızlarrr bayramınız şimdiden kutlu olsunn size ve sevdiklerinize sağlık huzur mutluluk getirsin inşallahh

cicekcim canım seninde şimdidenn bayramın mübarek olsunnnopuyorumnanaktan

Kızlarr bakın bizim kocişler tüp bebe yaptırmış:roflol:

Sağdan 2.de benimki geride kalanlarrrr kimin acaba ?:roflol:

Allah kolaylık versin ankım :)))güzel mamalar yaparsın sen cokacimcoookbizide görrkaydirigubbakcemile3

salo balkafam yoruldum wallaha dışarı çıktım yeni geldim yine markete gidecem alınacak şeyler var offfffffff offffffffff
yarısını yaptım zaten devamı yarına ...
görürüm bitanem ne demek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…