Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa buzluktan kıyma çıkarmayı unutmuşum mikrodalgaya koydum diğer malzemelerle uğraşırken resmen pişti :1no2:

yaaa buzluktan kıyma çıkarmayı unutmuşum mikrodalgaya koydum diğer malzemelerle uğraşırken resmen pişti :1no2:

muhahahahha bazen benimde oluyor nan sıkma canını heheheheh öyle kullan bişey olmaskaydirigubbakcemile3

:1hug::teselli:Olsun arada olur öyle şeyler
ehhhehh eevet buarda eşinede çok güldüm heee sende deseydinki yok benim değişik oluyor şekerim çıkıyo deseydinnn:roflol:
:roflol::roflol::roflol:muhahaha
balım canım kızımında sana selamı var öpüyor seni

Aleeykum selam :))bende öptümmŞenizhayırlıı iftarlarcokacimcoook

çok hamarat kadınım gidip 2 dk salatamıda yapıp gelem iftardan hemen sora koşa koşa izmite gidicez ben anneme kociş annesine :lepi:

Ankım naber canım :))ben bir yandan adanalı bir yandan k.k bir yandan melekler korusunu izliyorum ya senkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Ankım naber canım :))ben bir yandan adanalı bir yandan k.k bir yandan melekler korusunu izliyorum ya senkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Ne haber balım ne olsun melekler korusunu seyrediyoz kızla ben seyretmiyordum daha önce kızla takılıyoz işte bir yanda kk çayımıda içiyom vakit geçiyor.kaydirigubbakcemile2

kaç çocuğunn varr :))tekmiii:ecrin_bebek:başka bebiş istemiyonmu:lepi:

kızıldenizim seni burda görmek ne güzellll hiç görünnmiyorsunnn.PAŞAMIZ ne kadar büyümüşş maşallahhhhhöpüyorum onuuŞeniz

büyüyo canım şükür sen ansılsın bakalım güzel topik olmuşş ellerıne saglık

Back