Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihoyyythihoyyyt valla ekledim :lepi::lepi: inşallah beğenirsiniz ama ilk yaptığım daha güzel görünüyodu çünkü elde tek tek yapmıştım bunu merdaneyle açıp bardakla kestim üşendim sanki ama genede güzel canlı canlı dahada güzel görünüyoo cokacimcoookcokacimcoook

belss canım harikaa görünüyorr kurabiyelerrrr:lepi:Ellerine kollarınaaa sağlıkkk afiyett olsunnnopuyorumnanaktan

14996074.gif
14996074.gif

:1no2: kimse yokmuu iş güç bitmedimi daha ne yavaş kadınsınız yaaa kafamçokkarıştı gidiyorum zaten bugün annecimeehihoyyyt

Ne güzell annenın yanına gidiyorsunn keşke bende gidebilsemm ama çok uzakta :sinifsinif:

Kızlarr dün adet olunca haliyle oruç tutamıyoruz yaa.Eşim akşam iftara yakın bana diyokii neden oruç tutmuyonuzz:roflol:Dedim oruç tutulmaz böyleyken:roflol:oda demezmii tutarsan tansiyonnuzmu düşerr:roflol:koptum yaaa

:roflol::roflol:
Kızlarr dün adet olunca haliyle oruç tutamıyoruz yaa.Eşim akşam iftara yakın bana diyokii neden oruç tutmuyonuzz:roflol:Dedim oruç tutulmaz böyleyken:roflol:oda demezmii tutarsan tansiyonnuzmu düşerr:roflol:koptum yaaa

:roflol::roflol::roflol:

nerdeki annecin uzak olan yollar olsun be balım gidersin elbet ölüm olmasın yeterki bizde uzağız ama çok değil 1.20 saat haftasonları gidiyoz hep annem izmitte ben düzcede iş dolayısıyla geldik buraya:sinifsinif::sinifsinif:

aaaa benim yeşil kutucuklarım ne kaa büyümüşş a.s.a.s. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeze hayırlı cumalarrrr...
nasılsınız bayanlar...bal kafalımm hani tatlıııııııııııııııııııııııııııı :))

Back