Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dans3mf5.gif

balim geldigine göre eglenceye baslayalimmii

gez sen gez valla bende aynen o sekilde geziyorum oh
canima degsin yazi cok seviyorum

ya ben bu kolbastidan nefret ediyorum
yine bizim turkiye biseyin cilkini cikarmayi basardi

slm kızlar nasılsınız?

o kadar yemekler yersek ancak bizi bu tartar:roflol:
baster%20mp%20baskul.jpg

000drx3tc0.gif
014mg5.gif

hoppaaaa,haydi kizlar eller havayaaaa delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldenAnamm herkezzz burdaaaadelikafaduldenAllahh senii cucu çokk komık danss ediyorr ifadelerrr:roflol:
yabanımm o baskülee ne demeli:roflol:

014mg5.gif
014mg5.gif
014mg5.gif
014mg5.gif
014mg5.gif

CUCU,ASı,YABANGÜLÜM,HERA,BALLL,CEYLAN:roflol::roflol:

ara ara yağmur yağıyor ama iyi esinti var ama sıcak kaç gün kalacaksın geldiğinde buluşalım ben 3 günlüğüne istanbuldayım tüm kütahyalıları toplamayı planlıyoruz burfurla

balsurat pek döndü bunlar be başım döndü

ara ara yağmur yağıyor ama iyi esinti var ama sıcak kaç gün kalacaksın geldiğinde buluşalım ben 3 günlüğüne istanbuldayım tüm kütahyalıları toplamayı planlıyoruz burfurla

muhtemelen salı döncez cnm bakalım kardeşim ingiltereye gitcek o yüzden yoksa kalırdık biraz daha burfurumla da tanışmayı çok isterim belki görüşürüz onunla

balim topigini yeni gördüm bende geldim araniza kisirda kalmamistir simcik bana ilk sayfalara baktim kisir süper gözüküyodu

ballimmm OFT de senin yazdigini görünce kacmadan verelim coskuyu dedim kaydirigubbakcemile3
hepücüüüü sizin icin
96funny-pictures43.gif

balim topigini yeni gördüm bende geldim araniza kisirda kalmamistir simcik bana ilk sayfalara baktim kisir süper gözüküyodu

hihoyyythihoyyytAyyyy birgülümm gelmişşş.Eyyy gidiii eskii günlerr canım hoşgeldinn:asigim:Bizim buzdolabında var bakk daha 2 gün önce arkadaş yenı kısırı yapıpp getirmiştiiiii.Afiyett olsunnn:dance:bebeişş nasıll bu arada

ballimmm OFT de senin yazdigini görünce kacmadan verelim coskuyu dedim kaydirigubbakcemile3
hepücüüüü sizin icin
96funny-pictures43.gif

:roflol::roflol::roflol:cucumm allahh iyiliğini versinn koptumm bu adamııı nerdenn buldunnnnn:roflol:Tipe bakk hanzooo gibi:roflol:

:roflol::roflol::roflol:cucumm allahh iyiliğini versinn koptumm bu adamııı nerdenn buldunnnnn:roflol:Tipe bakk hanzooo gibi:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
hanzo hanzo aymut aymuttt :roflol: :roflol:

ahanda buda bizim topikk :lepi:
ve kizlar maalesefki cucu kacar...size süper keyifli sohbetler diliyorummm
benim kocis bugün eve döndü,eccük ilgileneyim demi ama :kedi:
öpüldünüzzzzzz

babyheads2502602cn6.gif

Adamın yanaklara bakınnn.Bizim açıkk büfeden bişilerr yediğini ne kadar bellii.şişmişş yanaklarıı bulgurdan:roflol::roflol:

Back