Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım hani sözleşmiştik ya sende tam benim tatile çıkacağım gunu buldun ha
neyseki sonuna yetiştim :)) ben sözumu tutarım, kısırlar bitmiştir diye yeniden yapıverdim, hemde memleketten getirdiğim hakiki nar ekşisiyle ohhh şifa olur inş. yarasın
1215011012kisir.jpg

ayyy yine kısıııır bacııım inan canım çekiyooo.. o kadar iştah açıcı duruyo ki.. çatalla hatta kaşıkla monitöre dalasın geliyooocokacimcoook:kedi:

offf bana kısır yaptıracaksınız tek başınada gitmiyor ki cuma günü ıstanbula gidiyorum anneme diyimde Kısır yapsın

Azcıkk kurtlarımıı dökeyimm ....kolbastı yapım azcıkkkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Ben geldimm kızlarr 2 gündür köpek gibi gezmekten partiye gelemedimm.Hepinizin ellerine sağlıkkk yemekler bir harikaaa:lepi:ama biz bu gidişlee varill olucazzz kaydirigubbakcemile3Şu partiye birde baskül koyalım:roflol:

gez sen gez valla bende aynen o sekilde geziyorum oh
canima degsin yazi cok seviyorum

ya ben bu kolbastidan nefret ediyorum
yine bizim turkiye biseyin cilkini cikarmayi basardi

ne komik bu abilerrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:lepi::lepi::lepi::lepi:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ahanda cucu burdaymış nasılsın canım?
iyiyim gülümmmm sen nasilsinn?? opuyorumnanaktan
ne komik bu abilerrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

asim evet,kolbastinin cilkini cikardilar,buda yeni trend,ismini ne koyarsan artik..baldirbasti,popobasti kaydirigubbakcemile3

Azcıkk kurtlarımıı dökeyimm ....kolbastı yapım azcıkkkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Ben geldimm kızlarr 2 gündür köpek gibi gezmekten partiye gelemedimm.Hepinizin ellerine sağlıkkk yemekler bir harikaaa:lepi:ama biz bu gidişlee varill olucazzz kaydirigubbakcemile3Şu partiye birde baskül koyalım:roflol:

o kadar yemekler yersek ancak bizi bu tartar:roflol:
baster%20mp%20baskul.jpg

iyiyim gülümmmm sen nasilsinn?? opuyorumnanaktan

asim evet,kolbastinin cilkini cikardilar,buda yeni trend,ismini ne koyarsan artik..baldirbasti,popobasti kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ölmeden sürünüyorum işte:))))baldırbasti,popobastı allah seni ne etmesin emi:roflol: :roflol: :roflol:

az gelir bu terazii:roflol:
Bebeklere inat kilo almaya yiyin gari:roflol:

valla yabangülüm ne diyim,yakinda oda cikar demedi deme kaydirigubbakcemile3

bu arada o bile tartmicak bizi,tirlarin kantarlari varya anca onlan tartacaklar

canım göbek atmak istedi şimdi karşımda eniştesiyle kapışıyor küçük baldız gül gül yerlere yatarsınız :roflol:
Biri diyor ibrahim tatlısesi dinleyeceğim diğeri izlememm
ilginç olan baldızı istiyor :roflol:

Back