heram:)gelemedim nete ..akşamm eşim aldı pc sınır etti benı bende erkenden yattım 10 :30
dinlemişsindir bol bol kaydirigubbakcemile3
oHA ödüm koptu feci gökgürüldedi yerimden sıçradım:bbo:akannehirakannehirben çamaşırları alayımgelirim
klava:kötükedihüsohem kumandayı vermedi hemde pcyi sinir etti beni bu aksam görür o dizimide izletmediii :dilcikar::dilcikar:
tubis hep beraberr yapalım akşam içinn ,,:))
Çok geçmiş olsun içim sızlıyor allah yardımcıları olsun..
Ceylanım canım Çokk geçMİŞ OLSUN aLLAH korumuşş.:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun.. bende trakyadayım allaha çok şükür benim yaşadığım ilde o kadar büyük bi felaket olmadı ama yağış gayet çoktu. ufak tefek şeylerle atlattık olayı.. ama ordakiler hakketten beni çok üzdü.. allah ordakilerin yardımcısı olsun.. çok çok geçmiş olsun..
gönülüm selam bebişim nassın opuyorumnanaktan
ceylanım geçmiş olsun tatlım ya Allah korumuş :Saruboceq:
hera nbr?
Az kaldı selectedmm çok azz:lepi:balım o döngü de merak etme arkadan geliyorum..
anne olmamıza nekadar kaldı acep.. o günü iple çekiyorum.. bende anne olmak istiyorum.. sinir ve gıcık görümcem bile hamiş. üstelik 1yıl oldu evleneli..
eVET YAPRAK DÖKÜMÜ:çok üzgünüm:bende korkarım gökgürültüsünden :sinifsinif:
yaprak dökümü mü kaydirigubbakcemile2
nazarımmm buluşma fotolarınızı gördümmm fıstıkk gibisinn maşallahh.Heram senin kardeşinde aynı şekilde:lepi:balllımm :teselli:
Bu gidişle yapacagım yoksa sonum kötü
nazarımmm buluşma fotolarınızı gördümmm fıstıkk gibisinn maşallahh.Heram senin kardeşinde aynı şekilde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?