- Konu Sahibi EU3
- #7.221
kolay gele canim
saol asimmmm mujukaaaaaopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gele canim
zaten çıkmasaydın şaşardım balll..
şaka yapıyom balım ne çorbası yapıyon iftara misafirmi var..
EVİTT:asigim:eklicem tarifi k.kyabalım ben iyileştim sayılır şükür...
tavuk çorbasımı...
tubis hoşgeldinn :1rolleyes:hee kısırrr:kedi:ayy :)))oruçlusun tabiikaydirigubbakcemile3Selam güzel hanımlar..Balsurat kısır resmini gördüm ilk sayfada bu bana yapılır mı:gitme:
ne kısırı..
canım benim dünü hatırlamak istemiyorum ama çok kötüydüm dünkü ikitellide kızkardeşim mahsur kaldı annemler burda o tek başınaydı babam yanına gidemedi yollar seller içinde zarzor ulaşıldı ilk otobüsle yanıma geldi dün gece vardğında gözlerim doldu sinirlerim laşka oldu tüm ölenlere allah sabırlar versin
ne kısırı..
canım benim dünü hatırlamak istemiyorum ama çok kötüydüm dünkü ikitellide kızkardeşim mahsur kaldı annemler burda o tek başınaydı babam yanına gidemedi yollar seller içinde zarzor ulaşıldı ilk otobüsle yanıma geldi dün gece vardğında gözlerim doldu sinirlerim laşka oldu tüm ölenlere allah sabırlar versin