Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naber kuzular evde ve işte pc bana kalmıyor şu günlerde ..

ceylanım :(yaa özledımm senıı msnde yazıyom sana meşgulsunn herhall

şaka yapıyom balım ne çorbası yapıyon iftara misafirmi var..

şaka yapıyom balım ne çorbası yapıyon iftara misafirmi var..

tavuk çorbası yapıyorum k.kya eklerım :))bende ilk defa denicem :)dıptısım verdıı tarüfüüükaydirigubbakcemile3misaifrr yokkkkhihoyyytiyileştinmi sen bogazlarr nasıll :)ben ılaclarımı alıyom dr verıdıgı

balım ben iyileştim sayılır şükür...
tavuk çorbasımı...

Selam güzel hanımlar..Balsurat kısır resmini gördüm ilk sayfada bu bana yapılır mı:gitme:

canım benim dünü hatırlamak istemiyorum ama çok kötüydüm dünkü ikitellide kızkardeşim mahsur kaldı annemler burda o tek başınaydı babam yanına gidemedi yollar seller içinde zarzor ulaşıldı ilk otobüsle yanıma geldi dün gece vardğında gözlerim doldu sinirlerim laşka oldu tüm ölenlere allah sabırlar versin

balım ben iyileştim sayılır şükür...
tavuk çorbasımı...
EVİTT:asigim:eklicem tarifi k.kya
Selam güzel hanımlar..Balsurat kısır resmini gördüm ilk sayfada bu bana yapılır mı:gitme:
tubis hoşgeldinn :1rolleyes:hee kısırrr:kedi:ayy :)))oruçlusun tabiikaydirigubbakcemile3

Dinazorum ne kısırımı hahah anlamadınmı:roflol: :roflol::roflol::roflol:

canım benim dünü hatırlamak istemiyorum ama çok kötüydüm dünkü ikitellide kızkardeşim mahsur kaldı annemler burda o tek başınaydı babam yanına gidemedi yollar seller içinde zarzor ulaşıldı ilk otobüsle yanıma geldi dün gece vardğında gözlerim doldu sinirlerim laşka oldu tüm ölenlere allah sabırlar versin

Çok geçmiş olsun içim sızlıyor allah yardımcıları olsun..

balım msnde ben olmadığım için cevap veremiyorum ışlerimi toparlayıp erken annemlerin yanına gitmeye çalışıyorum yada kızkardeşimde işe geldiği için bana pek pc kalmıyor..

tubis hoşgeldinn :1rolleyes:hee kısırrr:kedi:ayy :)))oruçlusun tabiikaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum canım evet oruluyum ve pek bi güzel göründü gözümebenneyaptımki
]

Ceylanım canım Çokk geçMİŞ OLSUN aLLAH korumuşş.:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun.. bende trakyadayım allaha çok şükür benim yaşadığım ilde o kadar büyük bi felaket olmadı ama yağış gayet çoktu. ufak tefek şeylerle atlattık olayı.. ama ordakiler hakketten beni çok üzdü.. allah ordakilerin yardımcısı olsun.. çok çok geçmiş olsun..

Back