Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balkafa nerdesin sen yaaa :oklava: özletme böyle kendini :asigim:

heram:)gelemedim nete ..akşamm eşim aldı pc sınır etti benı bende erkenden yattım 10 :30 kaydirigubbakcemile4

gönülüm selam bebişim nassın opuyorumnanaktan

ceylanım geçmiş olsun tatlım ya Allah korumuş :Saruboceq:

Parti başlayalı 3 ay olmuş benim kırmızı akrt bugun geldii :))33.aya girdim artıkk.Hızlaaa kısır döngü yolundaa ilerliyorummmkaydirigubbakcemile4

oHA ödüm koptu feci gökgürüldedi yerimden sıçradım:bbo:akannehirakannehirben çamaşırları alayım kaydirigubbakcemile4gelirim

balım o döngü de merak etme arkadan geliyorum..

anne olmamıza nekadar kaldı acep.. o günü iple çekiyorum.. bende anne olmak istiyorum.. sinir ve gıcık görümcem bile hamiş. üstelik 1yıl oldu evleneli..

oHA ödüm koptu feci gökgürüldedi yerimden sıçradım:bbo:akannehirakannehirben çamaşırları alayım kaydirigubbakcemile4gelirim

bende korkarım gökgürültüsünden :sinifsinif:

:oklava:kötükedihüsohem kumandayı vermedi hemde pcyi sinir etti beni bu aksam görür o dizimide izletmediii :dilcikar::dilcikar:

yaprak dökümü mü kaydirigubbakcemile2

Çok geçmiş olsun içim sızlıyor allah yardımcıları olsun..

Ceylanım canım Çokk geçMİŞ OLSUN aLLAH korumuşş.:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun.. bende trakyadayım allaha çok şükür benim yaşadığım ilde o kadar büyük bi felaket olmadı ama yağış gayet çoktu. ufak tefek şeylerle atlattık olayı.. ama ordakiler hakketten beni çok üzdü.. allah ordakilerin yardımcısı olsun.. çok çok geçmiş olsun..

gönülüm selam bebişim nassın opuyorumnanaktan

ceylanım geçmiş olsun tatlım ya Allah korumuş :Saruboceq:

Kızlar çok saolun inanın sizin desteğiniz beni çok mutlu ediyor selected'm sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendine mazallah

sağol ceylanım biz iyiyiz alaha çok şükür.. evim 2. kat vede tepede olduğundan bizi fazla etkilemedi ama evi alçakta kalanlar vede dükkanlara su girmiş diye dudum ama ben kırklareli - babaeski deyim burda sel olmadı sadece aşırı yağmurdan etkilendik.. yollarda logar lar suyu çekmeyi yetiştiremeyen yerlerde taşkınlık oldu.. burda okadar çok hasar yok yani..
ama oralar (tekirdağ, yalavo, silivri ve ikitelli bağcılar falan) bizim sürekli gidip geldiğimiz gezdiğimiz yerler olduğundan çok etikilendik..

Haftasonu tüm Türkiye de sel tehlikesi varmış Allah yardımcımız olsun..

balım o döngü de merak etme arkadan geliyorum..

anne olmamıza nekadar kaldı acep.. o günü iple çekiyorum.. bende anne olmak istiyorum.. sinir ve gıcık görümcem bile hamiş. üstelik 1yıl oldu evleneli..
Az kaldı selectedmm çok azz:lepi:
bende korkarım gökgürültüsünden :sinifsinif:

yaprak dökümü mü kaydirigubbakcemile2
eVET YAPRAK DÖKÜMÜ:çok üzgünüm:
balllımm :teselli:
nazarımmm buluşma fotolarınızı gördümmm fıstıkk gibisinn maşallahh.Heram senin kardeşinde aynı şekilde:lepi:
Bu gidişle yapacagım yoksa sonum kötü:utangac:

cokacimcoookYaparsan afiyett olsunn :1rolleyes:

Back