Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selected bende önümüzdeki ay incir kürüne başlamayı düşünüyorum..eşimde iki gündür keçi boynuzu suyu içiyo..

gönülüm bu incir kürü mucize gibi bişiy devam et.. benim son aşılamamda karından yapılan iğnelerim daha 3.günde bitti. hemen incir kürüne başladım ve o ay 4 yumoşum oldu.. çok işe yarıyo yani.. bizzat tanığım buna..
tabi keçi boynuzu da süper bişiy.. onun faydalarını anlatmakla bitmez.. zaten biliyosundur..

Bu keçiboynuzu kürünü 5 ay hergün eşime aralıksız uygulamıstımm.Sonra dedimm lanet olsun daha yapmıycammm :umursamaz:

Pinkimmm iyileşemedimm daha :)ıhlamur banamısın demedii

Ben azcık oyun oynucam kızlarr yarım saatsonrada iftar olucak burda .Allaha emanett olun öptümm ıyı ıftarlarrrakannehir

Nazarım sağolasınn canım a.s.

Değişükk bir tarif buldum kuzenimden :)muhallebili kadayıff zuhahahakaydirigubbakcemile3 birde yapamıyormuşsunn rezillik ilk defa denicem zuhahakaydirigubbakcemile3Bakalım bitireyimmm akşama koyarım resmini belki k.k yakaydirigubbakcemile3

bekliyoruz resmi balım yaptın mı bakalım

bekliyoruz resmi balım yaptın mı bakalım

Yaptım canım şimdi dolaba attımm :))Yanlız kreması içinde görünmüyor kesilince güzel duruyorr:))Şimdi işlerim varr onları halledeyim mutfaktan yazıyom suankaydirigubbakcemile3daha sonra eklicem :)

ben buraya ilk defa geliyorum:kedi:
selamlar herkezeopuyorumnanaktan

Çorbamıda yaptım ama leşim çıktııakannehirbulaşıkları yıkım gelirimakannehirtabi canlı kalırsam akannehir

Back