• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selamlarrr arkadaşlarrrr

hayırlı cumalr olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

Hepinizeee Hayırlııı cumalarrr kızlarr Tünaydınnn :Saruboceq:Rabbim cümlemizin dualarınııııı kabull etsinnnnn:Saruboceq:

elchın bu ifade çok güzelllll :jeyyar:msnme hemen ifade olarak kaydettim çok güzel oldu
burning.gif
burning.gif

balım,elçinim hayırlı cumalar canlarım bu mübarek günde rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

delikafaduldenkiMLERİİİ görüyorummm hoşgeldinnnnn ankmbuyrunnnnnnnnn Ramazan dolayısıyla :)))müzikklere ara verdik ilahi dinliyorzzalkisalkisalkisYemekteee her akşamm kızlarla iftardayızzkaydirigubbakcemile3hihoyyytbu AKşam sende katıll iftar yemeğinee

Burdayımmm :)gizliii heramm ışıgın kapalı yinee

Hoşgördükkk balkafam temem bende geliyom iftara kaydirigubbakcemile4

Hayırlı cumalar hepinize....

Kıslar bi gözüküyosunuz bi kayboluyosun yaw
nereye gittiniz yine hızınıza yetişemiyom:smiley-cool:

bende 2 gündür misafir vardı ilk gün 8 kişi dün 15 kişi bugünde kayınvalidemler ve eltim gelecek 8 kişi pestilim çıktı ama çok güzel oluyor harala gürele

Hepinizeee Hayırlııı cumalarrr kızlarr Tünaydınnn :Saruboceq:Rabbim cümlemizin dualarınııııı kabull etsinnnnn:Saruboceq:

elchın bu ifade çok güzelllll :jeyyar:msnme hemen ifade olarak kaydettim çok güzel oldu
burning.gif
burning.gif

gerçekten çok güzelmiş

bende 2 gündür misafir vardı ilk gün 8 kişi dün 15 kişi bugünde kayınvalidemler ve eltim gelecek 8 kişi pestilim çıktı ama çok güzel oluyor harala gürele

canım ya bana iftar menüsü lazım yarın misafir alıcam
bi kaç öneri verebilirsin ne hazırlıycan sen ona göre fikir ediniyim bende
kıslar sizde yardım edebilirsiniz bu arada vereliniortak

maşallah kalabalıkmış baya zor olmadı mı :1shok:

Tekrarr hepiinizidee hayırlıı cumalarr kızlarrrrr...

BEBEGım canım özlersin tabi insan alışınca aklı sitede kalıyorr :)))maşallahh iftaraa misafirlerinnn kalabalıkk allah kabul etsinn ne güzelllhihoyyyt

Ben 15 gün aradan sonra tekrar grip oldum :çok üzgünüm:zaten rahatsızdım birde girip eklendii :(çok kötüyümm.Çocuk gibi oldu bünyem artıkk en ufacık şeyden hastalıyor oldumm.:a015:Ben çıkayım kızlarr cuma saatide geldi..Dua edim azcık şifa dileyim Rabbimdensenağlama

burning.gif
burning.gif

del kız hehehehehkaydirigubbakcemile3 gülü gülü sallalaelaelaelaelae

Ben 15 gün aradan sonra tekrar grip oldum :çok üzgünüm:zaten rahatsızdım birde girip eklendii :(çok kötüyümm.Çocuk gibi oldu bünyem artıkk en ufacık şeyden hastalıyor oldumm.:a015:Ben çıkayım kızlarr cuma saatide geldi..Dua edim azcık şifa dileyim Rabbimdensenağlama

canım yaa kıyamam ben sana çok ama çok dikkat et kendine balummmm geliyimde ben bakıyım sana okişşşş:teselli::teselli::teselli:

canım yaa kıyamam ben sana çok ama çok dikkat et kendine balummmm geliyimde ben bakıyım sana okişşşş:teselli::teselli::teselli:

:çok üzgünüm:Gel echınımm sağolasınn benim kimsem yokk gurbett ellerdeyim:a015:el evinde:a015:

Geçmiş olsun tatlım
Allah tez zamanda şifa versin inşallah
dikkat et kendine zayıf düştün herhalde
ondan çabuk yakalanıyosun hastalıklara:teselli:

Geçmiş olsun tatlım
Allah tez zamanda şifa versin inşallah
dikkat et kendine zayıf düştün herhalde
ondan çabuk yakalanıyosun hastalıklara:teselli:

SAĞOLL Aymesimm evett iskelet oldumm 54 kilo oldum hergece ballı süt yapıyorum kendime iştahh sıfırrr:çok üzgünüm:

Back