- Konu Sahibi EU3
- #5.801
noluyo nan niyeki:uhm: kafam karıştı bişey anlamadım:bbo:
amannn neyini anlamadın aymesim delü işte hıhhhh:roflol::dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noluyo nan niyeki:uhm: kafam karıştı bişey anlamadım:bbo:
delikafaduldenkiMLERııı görüyorummm hoşgeldinnnnn ankmbuyrunnnnnnnnn Ramazan dolayısıyla :)))müzikklere ara verdik ilahi dinliyorzzalkisalkisalkisYemekteee her akşamm kızlarla iftardayızzkaydirigubbakcemile3hihoyyytbu AKşam sende katıll iftar yemeğineeHani parti nan ben göremiyom müzik yok yimek yokkk :jeyyar:
Şöle geçerken bi uğramıştım balkafaaaopuyorumnanaktan
Burdayımmm :)gizliii heramm ışıgın kapalı yineepişttt kisme yok mu
balkafa sana trde bi adres versemde oraya bi el atsan tum delu dostlarinada alabilrisin yanina
bi gacu varda benu burdan hoplatan seneye onun kafasini kopartacamkötükedihüsokötükedihüso
şşşşşşşşşşttt naber kızlar![]()
Aavatarınn yine yıkıyorrrrrr herşeyımm canım fıstıgım benimmm :))ağa smıleyy tadlum nasılsunn:1hug:mavi gözlü jandarmadan haber varmı:jeyyar:
mönümüz
mercimek çorbası
karnıyarık
ev makarnası
kazandibi mmmmmmmm
yumurta salatası
turşu
delikafaduldenkiMLERİİİ görüyorummm hoşgeldinnnnn ankmbuyrunnnnnnnnn Ramazan dolayısıyla :)))müzikklere ara verdik ilahi dinliyorzzalkisalkisalkisYemekteee her akşamm kızlarla iftardayızzkaydirigubbakcemile3hihoyyytbu AKşam sende katıll iftar yemeğinee
Burdayımmm :)gizliii heramm ışıgın kapalı yinee
heram marul maydanoz ve taze soğanı doğruyoruz üstünede yumurtaları doğruyoruz baharat yağ limon sıkıp yiyoruz ham ham diye delikafaduldenelçinim yumurta salatası ne oluy
ohh afiyet bal şeker olsun çok acıktıım wallaaa![]()
heram marul maydanoz ve taze soğanı doğruyoruz üstünede yumurtaları doğruyoruz baharat yağ limon sıkıp yiyoruz ham ham diye delikafadulden