• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hani parti nan ben göremiyom müzik yok yimek yokkk :jeyyar:
Şöle geçerken bi uğramıştım balkafaaaopuyorumnanaktan

Hani parti nan ben göremiyom müzik yok yimek yokkk :jeyyar:
Şöle geçerken bi uğramıştım balkafaaaopuyorumnanaktan
delikafaduldenkiMLERııı görüyorummm hoşgeldinnnnn ankmbuyrunnnnnnnnn Ramazan dolayısıyla :)))müzikklere ara verdik ilahi dinliyorzzalkisalkisalkisYemekteee her akşamm kızlarla iftardayızzkaydirigubbakcemile3hihoyyytbu AKşam sende katıll iftar yemeğinee
pişttt kisme yok mu
Burdayımmm :)gizliii heramm ışıgın kapalı yinee

balkafa sana trde bi adres versemde oraya bi el atsan tum delu dostlarinada alabilrisin yanina
bi gacu varda benu burdan hoplatan seneye onun kafasini kopartacamkötükedihüsokötükedihüso

balkafa sana trde bi adres versemde oraya bi el atsan tum delu dostlarinada alabilrisin yanina
bi gacu varda benu burdan hoplatan seneye onun kafasini kopartacamkötükedihüsokötükedihüso

kİM ne yaptı sana asimm anlamadım ben :jeyyar:kimin kafasını koparcankaydirigubbakcemile3gel beraber koparalım:mymeka:

neydiyonuz bahemmm ben yemeklerimi yaptım bu akşam iftarda bendesiniz okişşşşşşşşşşş

mönümüz

mercimek çorbası
karnıyarık
ev makarnası
kazandibi mmmmmmmm
yumurta salatası
turşu

delikafaduldenkiMLERİİİ görüyorummm hoşgeldinnnnn ankmbuyrunnnnnnnnn Ramazan dolayısıyla :)))müzikklere ara verdik ilahi dinliyorzzalkisalkisalkisYemekteee her akşamm kızlarla iftardayızzkaydirigubbakcemile3hihoyyytbu AKşam sende katıll iftar yemeğinee

Burdayımmm :)gizliii heramm ışıgın kapalı yinee

evet balım böyle daha iyi :1ninca:

bişey yazıyorum çıkmak zorunda kalıyorum baya bi geç dönüyorum -tatlicadiarzu-

iftara gelmeyen dayak yer benden okişşşşşşşşş
free-fighting-smileys-534.gif

Back