Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heram nasılsın batuş nasıl kütahyaya geldiğinde buluşalım burfur süper ötesi bir anne dost..

iyiyim cnm batuşta iyi uyuyor birazdan kalkar kaydirigubbakcemile3 inşallah balım çok isterim ama kimbilir ne zaman gelcez bi daha kaydirigubbakcemile

iyiyim cnm batuşta iyi uyuyor birazdan kalkar kaydirigubbakcemile3 inşallah balım çok isterim ama kimbilir ne zaman gelcez bi daha kaydirigubbakcemile

ayyy kıyamam gurbetlik ne zor şey dimi :sinifsinif:
Bende ailemi özledim mafoldumben

hihoyyytCümleden Tünaydınnn kızlarrr herkeze hayırlıı,sağlık dolu günler diliyorummmhihoyyytHamişlerimizzzz allaha emanett olun bebişlerinizlee semiham yagmurum opuyorumnanaktançalışan arkadaşlarada allah kolaylık versinn.Ev hanımlarınada kolay gelsinn :))oooo gece sabahlamış bizim gönül gene kalk uykucu senii neden sahura kadar oturyon nan

yagmurum :)))yagmuru sevdiğini söyledinn o yüzdenmi nickin yagmurr nan :))

yok yağmuru çok seviyom ama o yüzden değil balummm

üye olmaya çalıırken bisürü nick denemiştim olmamıştı salladım o tuttmuştu sonra herkes beni böyle tanıyınca değiştirmedim..... acemilikten yani
şimdiki aklım olsa MAYONEZ YADA KETÇAP Koyabilirdim nickimi yada börtüböcük delikadadulden

nasıl ama değiştirsem mii kızlar

Yagmurum değiştirrr nickinii bencedekaydirigubbakcemile3BöRtüBöcük güzellll

balım naber yavrim pek enerciksin yine bugun hihoyyyt

Heram gönülümm canlarımm hoşgeldinizzzz heramm iyi olmaya çalışıyom valla depresyndan çıkamadım :))daha ..gönülüm evet ben konuştum nannn ne oldiiii:))

ball siğarayı bıraktın he hadi darısı başıma...
orda yazdım la sana bişiler teraziye yazacaktım vermişim olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…