Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bumuyani iyiyim canım sen nasılsın erken değilmi uyumak için :)))))

ben uyanıkım canım burdayım benım kocişin gelmesıne daha bı saat var burdayım yan ı kızlar ....

Yagmurcan ne o kendın yaıyon dıye tum kk yıdauytcan galıba gÖzum arkada kalmasın mı dıyosun canım hehe sen yat tatlım bebıŞ rahat etsın senın 2kere uykuya ıhtıyacn var cunku

benımde uykumyok ama sabh sersem gibi oluyoroum sonra
ben maşallah normalde de ramazandada eşim zaten 2 gıbı gelıyor anca cay kahve fılm derken 4 oluyor e ramazanda da hiç uyumadan yıyıp yatıyoruz 5i buluyor benım yatmam zaten dolayısı ılede sabah 11 12 den once uyanamıyorum ya napalım bızımde düzenımız boyle....

ole canım ya bende 11 12ye kadr yatıyroumişi bırakınca çok tmebeloldum uykuya verdım kendımı
eşin ne iş yapıyor canımçok gec geliyormuş esnaf galıba eşin

ole canım ya bende 11 12ye kadr yatıyroumişi bırakınca çok tmebeloldum uykuya verdım kendımı
eşin ne iş yapıyor canımçok gec geliyormuş esnaf galıba eşin
evet cnm dükkanda olmak zorunda oluyor malesffkı napalım allah bereket versın işler olsunda ben beklerım bırde beklerken bana eşlik edecek bı bebek olsa ne ıyı olur ya ama suanda da en ıyı dostum bu saattlerde kk valla :)))))
ama cok zor oluyor ya geceden heryerı temız ve düzenli bırakacaksın yarına bı yatagın kalması gerek valla ama gecenın korundede bazen daganık kalabılıyor allahtan kım olursa olsun 12den önce gelemz bana mutlaka arar bılıyorlar cunku eşim evde :)))))

gunduz kaçta gidiyorkı eşin allah yardımcın olsun canım esnaflıgı bızde yaşadık gercektn çok zor yaa

gunduz kaçta gidiyorkı eşin allah yardımcın olsun canım esnaflıgı bızde yaşadık gercektn çok zor yaa
2 yı buluyor bazen daha bıle gec olabılıyor ne zman istrese işte dükkanda çalışan cocuk var gece eşim durmak zorunda cocuk sabah acıyor dukkanı cnm senın eşin ne iş yapıypr cnm ne zaman esnaflık yaptınız

durun valla kızlar ya sunun surasında ssahura ne kaldı tekrar mı kalkacaksınız yoksa yıyıp mı yatacaksınız bu saatten sonra yoksa tutumuyormusunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…