Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben oruç değilim musait değilim :kedi:

hemde yemediğim zaman sütüm olmuyor sanırım bu sene tutamıcam batuhan yemekleri yemiyor çünkü kaydirigubbakcemile

balum az önce eşim aradı konuştum sesini duymak bile iyi geldi kaydirigubbakcemile5

bal kafammmmmm nassın nan topiğini yeni gördüm len hiç haberdar etmedin ya şimcik bunu hakettin :mymeka: delikafadulden

hayırlı cumalar kızlar..
Allah dualarımızı kabul etsin inş..

selam hayırlı cumalar..
HAYIRLII CUmalarrr gönülümm delümm sen ne yaptın bakım bugun
kızlar hayırlı ramazanlar hepimize

CEylanım canımm seninde ramazanın mübarek olsunn:Saruboceq:
slm kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun
BEBEGIM seninde ramazanın mübarek olsun inşallahh:Saruboceq:
biraz daha sabır canım
inşallah çok yakında pozitifi görürsün

Allah kabul etsin canım
bizleride unutma dualarında
Aymesim Aminnn inşallah cümlemizin duaları kabul olsun:Saruboceq:
bal kafammmmmm nassın nan topiğini yeni gördüm len hiç haberdar etmedin ya şimcik bunu hakettin :mymeka: delikafadulden
kaydirigubbakcemile3melekimmm sohbett kankimm benimmm ne bilimm nann :kedi:unutmuşum haber vermeyi çok oldu parti başlayalııı kaydirigubbakcemile2nasılsınnn bebişş nasıll kocaman olmuşturrrrŞeniz
duan bitmedimi bal..
geldimm nan sen ettinmi bakım dua:Saruboceq:
hayırlı cumalar kızlar..
Allah dualarımızı kabul etsin inş..
Tuliyn hayırlııı cumalarrrrr sanada:Saruboceq:
balum allah kabul etsin dualarını

kurnazım aminnn canımm sağolasınn:Saruboceq:

Kızlarr ramazanınnn ilkkk günüü iftara bendesiniz ona göre :)))isteyen kocişinide alsın gelsinkaydirigubbakcemile3Ziyafett hazırladım sizeee ama şimdi resim eklemeyimmm :)sonra canımızz çekmesinn okk.iftar zamanı geldiğinizde süprizz olurcokacimcoookSonrada camiye gidelim teravi kılmaya:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…