Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bugün 3 yaşındaki yiğenime vurdum ve kolundan tuttum çık dışarı çabuk dedim çok ağladı hala yapma dedi çünkü eğildiğim sırada enseme çok kötü şekilde yumruk attı aslında şaka olsun diyeydi bilemedi ama yinede canım çok yandı ve dayanamadım vurdum çok pişmanım ya kuzuma kıyamıyorum

Selam particilerrrrrr ben kiminn bebişiyimmm biliyonuzmuuu.Haniii geçennnn topiğee tüpsüzz adamlar geldii yaa o adamın bebişiy,m ben banada yer varmı budaa:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

fisfisfis bende hiç uyumak istemiyorum eşim çarşamba gidiyor askere yeri :gitme: belli oldu tekirdağ jandarma :gitme: :sinifsinif:

allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun canım benim sizlerii inşallahhh hayırlı tezkereler inşallahhh:Saruboceq:turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Kurnazımm nan kızdınmı köyü demedim diyeee özelden yazarım sana puhaha:roflol:

allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun canım benim sizlerii inşallahhh hayırlı tezkereler inşallahhh:Saruboceq:turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

:a015: canım sağol inşallah herkesi tez zamanda kavuştursun rabbim :gitme: :bbo:

Kurnazımmm canımm Allah tez zamanda kavuştursun seni eşine inşallahh.Hayırlıı tezkerelerrrturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…