• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cirkin-surat.jpg

Ulann İYİKİİ SİZİ GÖZETLEYİM DEDİM CAMDAN ..İÇİNİZDEN CADININ BİRİ BENİ CAMA YAPIŞTIRDIII :1no2:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

cirkin-surat.jpg

Ulann İYİKİİ SİZİ GÖZETLEYİM DEDİM CAMDAN ..İÇİNİZDEN CADININ BİRİ BENİ CAMA YAPIŞTIRDIII :1no2:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:

cirkin-surat.jpg

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol:

inşallah canım yaaaa çok dua ediyorum eşim askerdeyken hamile kalsam :emir_bebek: :CüvCüv: ama nasip

öyle canım herşey nasip
bende hamile kalmak için 6 ay boyunca sürekli hesaplar yaptım 14. gün falan filan diye
ama son ay hiç düşünmedim ramazan ayındaydık zaten hem hiçte hesap yapmamıştım olmaz derken o ay hamile kalmıştım

neyse kızlar bende kaçar :sinifsinif: öptüm sizleri yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

öyle canım herşey nasip
bende hamile kalmak için 6 ay boyunca sürekli hesaplar yaptım 14. gün falan filan diye
ama son ay hiç düşünmedim ramazan ayındaydık zaten hem hiçte hesap yapmamıştım olmaz derken o ay hamile kalmıştım

süprizzzzz ne güzel yine ramazan geliyor umarım bende öyle olurum canım dua et bizler içinde :Saruboceq:

Günaydın minik kuşlarım bugün nasılız bakeeem
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

victoriangardenhareketl.gif

Back
X