- Konu Sahibi EU3
- #4.241
:1ninca::asigim::kedi:Sağolasın pinkimmm Şenizdostum dert ortağım Şeniz
[/IMG]![]()
Asimmm delümm sen test yapmadınmıı halaaaa.
Asimmm sen bana yolla o PİSsineğiiikötükedihüsoBen küçükken ne yapardım biliyonmu çokk acımasızdımm :)bir keresinde 1 kavonaza yemin ediyorum 10 sinek yakalamıştım kavonozun ağzını kapatıp onlara bakardım herkez delümüsün derdi rahat bıraksana sinekleri diye.Sonra hepsini ayrı işkencelerle öldürürdüm:roflol:bir keresinde uçlu kalemimle sineğin kafasını kopardımm ama sinek ölmedi biliyormusun :1shok:kafasız yürümeye başladııı belli bir zaman sonra öldüsırnaşık şeyDaha sonra sineğin kanatlarının ikisinide koparırdım kanatsız gezinirdi...Bazende sineği yakalayıp örümcek ağına atardımm .Sonra örümcek sineği sarmaya başlardı o zıvıldamaları hala hatırlıyorum:1shok:kaydiriglaelaelaelaelaeubbakcemile3Ne acımazmısşımm yaaa şimdi ise sinekten korkuyorum ödüm kopuyo sıçrıyomm:1ninca:Birgünde sineğin kanadına ip bağladım ama nasıl bağladım hiç sormayın çok zordu ...Sonra iple tutup evin içinde köpek gibi gezdirirdim kızlar bir hayal edin bak çok komikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok:benimde kardeşim sinekleri yakalardı ben elimi atmazdım o kanatlarını koparırdı bide kıçlarına bastırırdı erkeklerin şeyleri dışarı çıkardı:kedi::roflol:
kizim manyaksin sen ya
belli iste nerde anatomi dersi alipta dr oldugun senin
bende yakalardim kavanoza hatta o zamanlar etipuf yerdik de onun bos kutusuyla yakalardik sonrada kavanoza biriktitirdik hos ben parcalamaz bogulmalarini beklerdimkötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol:
:1ninca:
:roflol: :roflol: :roflol: