• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işallah bi daha gerek kalmaz teste.benimde 5 günüm geçmişti kan verdin 4 te alın gelin dediler.eve geldim sancılarım başladı anladımki psikolojik.ya test sonucunu görünce yada kan verdiğim zaman sancılar başlıyor.işallah rabbim en kısa zamanda kurtarır bizi hayırlısından.:Saruboceq:

aynen ya bende 2 kere oyle oldum kan testi yaptirdim hele birinde sonucu almadan adetim geldi digerinde de ertesi gun
Asim delümm günüm geçmedii 3 gün varr dahaa.Yaaa kaç defa dicem sana test yaptınmıııııı günün geçiyorrr senindee:oklava:

yapmadim test daha yapmiycamda ya ne biliyim olsa anlardim tedaviden gecti galiba benim zaten gununde gelmez hic

hera olum o ne güzellik öle ortalığı yıkıyodun yengeçle..

aynen ya bende 2 kere oyle oldum kan testi yaptirdim hele birinde sonucu almadan adetim geldi digerinde de ertesi gun

yapmadim test daha yapmiycamda ya ne biliyim olsa anlardim tedaviden gecti galiba benim zaten gununde gelmez hic

İnşşallhhh bu sefer yanıltır seni adetinnn:sinifsinif::sinifsinif:

balkafa daha gelmemis
az once test yaptim ben nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sonuc ne tahmin etmek cok zor demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

balllllllll olum çıkmak yok ben geldim ben...

cabuk gellllllllllllllllllllllllll:gitme:

allahımmmm bu bal yinemi gitti...:gitme:
Geldimm kızlarr geldimm namaz kılıyordum :dance:
balkafa daha gelmemis
az once test yaptim ben nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sonuc ne tahmin etmek cok zor demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisYALAN demiyosun demii cidden yaptınmııııııı çabuk söyle ozaman sonucudelikafadulden

valla yaptim
valla negatif

sositosositosositosositohihoyyythihoyyyt
:içelim::içelim:

:sinifsinif:Asim hayırlısı olsun doktorummkaydirigubbakcemile5

BEBEGIm sende hoşgeldinn çalışmalar nasıll adet yaklaştımı :)

hb balım çalışmalar tam gaz devam daha yumurtlamadım bile sanırım galiba belki :))))))))

balımmm ben geldimm topicte kimsecikler yok bende buraya takılıyım acık :))
nasılsın canım

İşte Rüyalarınızın erkeği .... yada Kabuslarınızınn:jeyyar:Kızlar beni alın benide alın partiyee lütfennn benide hadiiikaydirigubbakcemile3
erkek.jpg

Bebegım çalışmalara tam gaz devam aferinnn :):lepi:

Makberimm canım hoşgeldinnn :) nasılsınn ben aynı takılıyom her zamanki gibi k.kdaa..

Back
X