Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben istemem balım çok fena yorgunum bugun tülinle tanıştım hihoyyyt izmir buluşması vardı ya fazla kalamadıma ama

canım tanıştığıma memnun oldum acanım..
batuş huysuzluk yaptı azıcık..
ama çok tatlı maşallah Allah bağışlasın yavruşunu..
öp öp doyamadım.. opuyorumnanaktan

ip atlayan balım benim elbisende şirinmiş senin gibiŞeniz
:asigim::kedi:Sağolasın pinkimmm Şenizdostum dert ortağım Şeniz

hii adetmi getiriyor dur bende atlayimmmmmmmmm
[/IMG]
Asimmm delümm sen test yapmadınmıı halaaaa.
evdede bi sinek var bugun sinir etti beni yakalarsam kafasini koparticam nannnnnnnnnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Asimmm sen bana yolla o PİSsineğiiikötükedihüsoBen küçükken ne yapardım biliyonmu çokk acımasızdımm :)bir keresinde 1 kavonaza yemin ediyorum 10 sinek yakalamıştım kavonozun ağzını kapatıp onlara bakardım herkez delümüsün derdi rahat bıraksana sinekleri diye.Sonra hepsini ayrı işkencelerle öldürürdüm:roflol:bir keresinde uçlu kalemimle sineğin kafasını kopardımm ama sinek ölmedi biliyormusun :1shok:kafasız yürümeye başladııı belli bir zaman sonra öldüsırnaşık şeyDaha sonra sineğin kanatlarının ikisinide koparırdım kanatsız gezinirdi...Bazende sineği yakalayıp örümcek ağına atardımm .Sonra örümcek sineği sarmaya başlardı o zıvıldamaları hala hatırlıyorum:1shok:kaydiriglaelaelaelaelaeubbakcemile3Ne acımazmısşımm yaaa şimdi ise sinekten korkuyorum ödüm kopuyo sıçrıyomm:1ninca:Birgünde sineğin kanadına ip bağladım ama nasıl bağladım hiç sormayın çok zordu ...Sonra iple tutup evin içinde köpek gibi gezdirirdim kızlar bir hayal edin bak çok komikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hu hu men geldim..
bensiz yine başlamışsınız sohbete...

kizim manyaksin sen ya
belli iste nerde anatomi dersi alipta dr oldugun senin
bende yakalardim kavanoza hatta o zamanlar etipuf yerdik de onun bos kutusuyla yakalardik sonrada kavanoza biriktitirdik hos ben parcalamaz bogulmalarini beklerdim
kötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol:

allah seni ne etmesin emi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hayvan severlere duyurulur..sinek katili burada:roflol:

benimde kardeşim sinekleri yakalardı ben elimi atmazdım o kanatlarını koparırdı bide kıçlarına bastırırdı erkeklerin şeyleri dışarı çıkardı:kedi::roflol:

hera canım senide tanımış olduk çok tatlı çıkmışsın maşallah.bizim kızların hepsi güzel ben çirkinim çirkin

Ama sende yakalıyormuşsunnkaydirigubbakcemile3
nan düşük müşük yaparsın dur yerinde:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyBebe yokki düşük olsunn
allah seni ne etmesin emi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hayvan severlere duyurulur..sinek katili burada:roflol:
:roflol::roflol::roflol:

benimde kardeşim sinekleri yakalardı ben elimi atmazdım o kanatlarını koparırdı bide kıçlarına bastırırdı erkeklerin şeyleri dışarı çıkardı:kedi::roflol:
uLAN BEN bunu unutmuştumm aynen bastırıncaa dışkısı çıkıyordu bağırsaklarındaaaa iğrenç bişi dağılıyordu sonra :roflol::roflol:

merak ettim seni simdi kesin fistiktirsin sen hiiiiiiiiiiiiiiiiisositososito
yok kısss valla

nerden biliyon olmadığını lmaz:

Barış mançonun şarkısııı.BEN BıLıRıMMMMM BEN BıLıRıMMM RAM RAMRARARAMMzemuszemussositosositokaydirigubbakcemile3

eeeee anlatan bakem kiz gununmu gecti balkafam
bizim omrumuzde boyle gecicek galiba gunumdu gectiydi testti falan tovbe tovbe
sabir ya resul allah sen buyuksun

işallah bi daha gerek kalmaz teste.benimde 5 günüm geçmişti kan verdin 4 te alın gelin dediler.eve geldim sancılarım başladı anladımki psikolojik.ya test sonucunu görünce yada kan verdiğim zaman sancılar başlıyor.işallah rabbim en kısa zamanda kurtarır bizi hayırlısından.:Saruboceq:

Asim delümm günüm geçmedii 3 gün varr dahaa.Yaaa kaç defa dicem sana test yaptınmıııııı günün geçiyorrr senindeeklava:

Herammm seni gördümm fıstıgımm harikaaa bir gün geçirmişsinizzzz:danceaşanna maşallah çokkkk tatlııı pamukkkkkkk:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…