• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım bu tickerindaki çocuk sana benziyo hee inşallah böle bi tatlışın olur gülüm

slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uff bal ben dun gece icin cok uzgunum hic degerlendiremedim hic ibadet edemedimmmmmmmmm
:gitme:

ASıııı:oklava:ulan valla dıyom ozellıkle ısmını saydıklarım arasında sende vardıırNNN deluu nıye etmedımm ben hasta hasta bayılcak gıbıydım grıpten yınede ettım :oklava:

ceylancım günaydın canım..
görmemişim pardon..
Allah hayırlara çıkarsın içindeki kıpırtıyı inş canım..

hera çok kötüsün hayalet olarak duruyorsunkaydirigubbakcemile3

ne vuruyon kizim
yani yasin okudum
ama daha fazlasini edemedim birde dilimle icimden gelen dualari ettim

BANA etmedin demi :)hadi doğruyu söyle ama ben ettim :))
heram hayalett gibi :))gizli ajanımız

yok kiz ettim tum arkadaslarim dedim ama o arada tek tek hani derler ya film seridi gibi aklimdan gectiniz birde allahim kimseyi bizim topikteki hic kimseyi er yada gec bebeksiz koyma dedim
ama tek tek etmedimmmm:kedi:
ya dedim dun moral sifirdi ne hayallerim vardi yapamadim ya
allahim beni affetsinnnnnnnnnnn
artik aramizda ne cok kimin duasi makbul ise allahim onunkinin agzinla kabul etsin benimkileri de

yok kiz ettim tum arkadaslarim dedim ama o arada tek tek hani derler ya film seridi gibi aklimdan gectiniz birde allahim kimseyi bizim topikteki hic kimseyi er yada gec bebeksiz koyma dedim
ama tek tek etmedimmmm:kedi:
ya dedim dun moral sifirdi ne hayallerim vardi yapamadim ya
allahim beni affetsinnnnnnnnnnn
artik aramizda ne cok kimin duasi makbul ise allahim onunkinin agzinla kabul etsin benimkileri de

:Saruboceq:oLSUN ETMİŞSİN YAAllah kabul etsin allah razı olsun:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus
GELMEZSEN GELMEEEEEEEEEEEEE
GELMEZSEN GELMEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Asim psikologumm benimmmm kime diyon gelmezsen gelme:roflol:Bu arada sana özel msj hiç gelmiyormu yaa bana habire psikologmusunuz diye msjlar geliyorr:roflol:

Back
X