• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın bal surat teşekkürler duaların için bende dua ettim hepimize bir gün hepimiz müjdeli haberi alıcaz inanıyorum.....

:lepi:ınşallahhh alıcazz belkidee dün geceeee bebişlerimiz Rabb,min defterine yazılmıştırrrr

1018.gif
günaydınnnn
1018.gif

Günaydınn kızlarrr hayırlıı günlerr:dance:Hakiki tae rize çayıı topladım size fabrikandada paketi aldım :roflol:çay demliyorum sizee:dance:

aHANDA BURDAYIMM nasılım ama :roflol:Şaka tabıkıde bu ben degılım netten alıntıdır:roflol:
mavisevdalar_cay1.jpg

OHHHH hepimizin yerine iç afiyet olsun ne güzeldir şimdi oralar çok istiyorum rizeye gelmek gezip görmek karadeniz muhteşem ya.....tertemiz hava heryer yeşil harikaaaaaaa çoookkkk özendim biz işyerinde çalışşşşşşşşşş hehe..

OHHHH hepimizin yerine iç afiyet olsun ne güzeldir şimdi oralar çok istiyorum rizeye gelmek gezip görmek karadeniz muhteşem ya.....tertemiz hava heryer yeşil harikaaaaaaa çoookkkk özendim biz işyerinde çalışşşşşşşşşş hehe..

MUtLAka bir gün karedenize yolun düşsün.KADİFE gibi yeşil heryerrr:dance:

Aymesim tamam bir ara koyarım resimlerimi :)albüme haber veririm sana

Back
X