Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım geçmiş olsun gel öpem de geçsin Şeniz

gönül bacım nassın kandilin mübarek olsun

iyi diyelim iyi olalım gönülüm çok yorgunum valla

elchinim mutlu yıllar canım
yeni yaşın inşallah sana bebiş getirir:Saruboceq:

sELAMUn aleykum kızlarrrr.Herkezinn kandli mübarek olsun inşallahhhh.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

Aleyküm selam canım
en iyisini yapıyon bugünü güzel değerlendirmekle
inşallah bende eve gittiğimde değerlendirebilirim
adet oluyo gibiyim ama bu geceyi bi atlatabilsem çok sevinicem
herzaman geç gelir bu sefer erken geliyo
bi insanda bu kadarmı şans olur:çok üzgünüm:

kızlar kandil için yaptım sizlerde buyrun alın... tekrar herkesin kandili bubarek olsun

[/B]
çıkma olum ben geldim gitme bal..:gitme:
:sinifsinif:1 saat uzandım geldim canımm ama sen çıkmışsınn:sinifsinif:ufff başım çok ağrıyorrrr oruçluyum bidemafoldumben
gönül bacım nassın kandilin mübarek olsun

of offffffffffffff:kedi:
Cadımm gelmişş kız nerelerdesinnnn kandilin mübarek olsun
AYmesim hayırlısı olsunnn inşallahh gelmezz kırmızlar.Gelirsede tesbih çekersin sende:Saruboceq:Rabb,m dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
kızlar kandil için yaptım sizlerde buyrun alın... tekrar herkesin kandili bubarek olsun

:sinifsinif:Ellerine saglıkk selectammm açımm aççççç :sinifsinif:yarım saat sonra yicem bunlardan

Heramm Amin sağolasınnn..Pamukmu yordu seniii bugünn bakım :)

rabbim orucunu kabul etsin balım..:Saruboceq:.bizlerede dua etmeyi unutma..yerimseniben

kizlar edilen tum dualari ozellikle birbirimiz icin olanlari allahim en kisa surede kabul etsin
kandiliniz mubarek olsun

Kızlarr hepinizee duaa dün akşam ve gece Rabbim kabul etsin inşallahhh:Saruboceq:İnşallah sizlerde etmişsin iz bana nicklerinizi saydım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…