Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaayyyyyyyyyyyy deli olcam ya olmuyo olmuyo(((((((

son kez denedim kızlar kızmayın inşallah olmuştur
olmadıysa balum sen öğret bana illet oldum valla...........
şurda bi yemek ısmarlıycaz allah allah:))))))))

baluuuuummmmmm ben geldimmmcokacimcoook
hani delüm burda yemek açım aç önce yemek verseydin akıllım gidermi aç karnına yaş pastaymış tatlıymış ben yemek istiyom banane:umursamaz:

ayy günah ya diyet yapa vermı diyye heç düşünmüyosunuz..:çok üzgünüm:
canım çekti nolcek şimdi..mafoldumben
bak ağlattın beni gördünmü..:a015:

kızartma istiyorummmm yoğurt ve sarmısaklıııııııııııı yanında karpuz peynirrr bideee :ecrin_bebek:

şş parti sahibi nan balsurat getir uleynn kızartmamııı parti mart dinlemem dağırıtım burayııı mirmirmirmir ( silah atma simili )

vidangel afiyet olsun canım..........
zemuscum sağol ya bi türlü olmuyo bende nedense ama olsun göründüya sonunda

buda benim memleketin kebabı kızlar afiyet olsun..........anlı şanlı tokat kebabıcokacimcoook cokacimcoook

bende size çay kaptım geldim..alın alın dökülüyo nen kapın çayları..delikafadulden

buyrunnnnnnnnn

laz kızı sarımsaklı yoğurdu sen hazırlarsın artık kızartmlası benden olsun:)))))))

valla zemuscum benimde he bakışımda ağzımdan seller akıyo ama napalım görüntüsüde yetiyocokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

buda tokatımızın meşhur batı kızlar bizim oturmalar batsız olmaz
*TOKATLIYIZ DEDİLER Bİ KAZAN BATI YEDİLER DAHADA YOKMU DEDİLER*

afiyet olsun arkadaşlar.............
balım sanada yarasın bunlar eylüle hazırlık anlarsınya:)))))))))
kız karnım sırtıma yapıştı valla gidiyim bişeyler yeyim şimdi bu resimlere bakmaktan heryerim şişecek valla koca gelmeden paraşüt gibi havalanacam :))))))))
şimdoilik hoşçakalın benden bu kadar umarım karnınız doymuştur mis gibim yemeklerimle :)))))))
partine güçcücük bi gatgıda bulunduysam çok mesut oldum balum:))))))))

:mymeka:Ulaa delüü iç iççç boğulmadınmıı artıkk .Att şunu bakımm elindennn klava:

atmam banane sonrada viskiye basliycam cekilin bana yer acin oynayim eccukde

caneylom merci canim yemekler icinnnnnnn

buda tokatımızın meşhur batı kızlar bizim oturmalar batsız olmaz
*TOKATLIYIZ DEDİLER Bİ KAZAN BATI YEDİLER DAHADA YOKMU DEDİLER*

bati ne ya hayatimda ilk kez gordum ve duydum
CADIARZU
ben almayim pek sevmedim

canım BAT adı soğuk yenir yazın yenir bol ekşilidir tokat yaprağıyla yenir:))))))
tadına bakmadan anlayamazsın canım
bir gün buluşma kararı alırsak yediririm size :)))))))

canım BAT adı soğuk yenir yazın yenir bol ekşilidir tokat yaprağıyla yenir:))))))
tadına bakmadan anlayamazsın canım
bir gün buluşma kararı alırsak yediririm size :)))))))

ohhhhhhhhhhhhhh ne guzel olur keske bulussak ok canim ama bi tokatli buluyumda yaptiriyim boyle sulu olunca degisik geldi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…