Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım gitmeden tatlı ikram edek sana pepeçura ikram edelim buyur yede git canıma.s.
saol datlum alayım gerçi pepeçura beni beklemekten artık bi hal omuş ama geldim yiyip gidiyorum
ooo davet sonsuz arkadaşlar valla hergün gelirim hiç pasta börek bırakmam ona göre
hadi çevirek anammmm yallahhh hololooooloooloppppp holololop hololopp kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

YABANGÜLÜm kız bu sofra senden mi çıktı yoksa?
ayyyyyyyyyyyyyy

vayyy anasını yavv...parti burdaymışşş demekk....nan balkafa topiği sölemedimm bende nevronun topiğe bakıp bakıp duruyorummm :roflol::roflol: gülümm bu nasıll sofyaa yaa bayıldımmm.....

vayyy anasını yavv...parti burdaymışşş demekk....nan balkafa topiği sölemedimm bende nevronun topiğe bakıp bakıp duruyorummm :roflol::roflol: gülümm bu nasıll sofraa yaa bayıldımmm....karnımm acıktıı....:icecream:kaydirigubbakcemile

Kızlarr bu kadar yemekkk yeterrrr.Yiye yiye varill olcazzz heeesırnaşık şey

Zatenn Dj beni aç bıraktınız..bana yemek vermedinizz dediii durduuuu bütün günn...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..

bESAt of the danceee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdii danss zamanıı
kaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:roflol::roflol:Duygumm fıstıgım hoşgeldinnopuyorumnanaktanNEvonunn başlığındamı sandınkaydirigubbakcemile3

Yoksaaaa seslerimizii duydunn alt topiktennn :jeyyar: yoksa cigara kokularınımıı :jeyyar:

bana anca yeter bi koliiiiii

yok abla ya yeni yedim ben evdede aynisi varda ben almayim tokum-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:Duygumm fıstıgım hoşgeldinnopuyorumnanaktanNEvonunn başlığındamı sandınkaydirigubbakcemile3

Yoksaaaa seslerimizii duydunn alt topiktennn :jeyyar: yoksa cigara kokularınımıı :jeyyar:

ohhhhhhhhhhh benim cigara kokusundan anlamistir

evet yaa nevronun topiğinde sandımmm :roflol::roflol::roflol::roflolffff kızlarrr kötü kokuyor yav burasıı çokkk sigara içiyorsunuzzz....bal bu topikte sigara içmenin cezası kaç paraa...

bana anca yeter bi koliiiiii

yok abla ya yeni yedim ben evdede aynisi varda ben almayim tokum-tatlicadiarzu-

ohhhhhhhhhhh benim cigara kokusundan anlamistir

:mymeka:Ulaa delüü iç iççç boğulmadınmıı artıkk .Att şunu bakımm elindennn klava:

evet yaa nevronun topiğinde sandımmm :roflol::roflol::roflol::roflolffff kızlarrr kötü kokuyor yav burasıı çokkk sigara içiyorsunuzzz....bal bu topikte sigara içmenin cezası kaç paraa...

:jeyyar:Duygumm para cezasııı yokkk malesefkaydirigubbakcemile3

Rahatsız olanlar içinn ayrıı bölümde varrsırnaşık şey

Selamm vildanımm alkisalkisalkis
Kız ikinci çocuk çalışmalarııı nasıll haberr alamıyorum uğramıyorum sizin topiğeee :jeyyar:

canım bu ay yumurta oluşmadı progestan verdi dr
adet olacam 3. günü klomeni 2 ye çıkaracaz
aslında ben vazgeçmiştim bebekten :umursamaz: artık o kadar istemiyorum olmasada olur

canım bu ay yumurta oluşmadı progestan verdi dr
adet olacam 3. günü klomeni 2 ye çıkaracaz
aslında ben vazgeçmiştim bebekten :umursamaz: artık o kadar istemiyorum olmasada olur
hihoyyythihoyyytEvett canım aynen öyle olmasada olurr deyipp.Hayatııı zehir etmiycezz kendimizeee.Zamanı geldimi gelicekk minnoşlarrhihoyyythihoyyyt
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm: nasıl yaniii..........neresi o yerr...:uhm::uhm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Topiğin başında yazdım yaa hamişler ile sigaradan rahatsıız olanlar o tarafa kaydirigubbakcemile3Yan tarafta o bölüm duygumm :))))Amaa gitmee oraya yaakaydirigubbakcemile5tamam az içeriz söz:jeyyar:

:ecrin_bebek:

baluuuuummmmmm ben geldimmmcokacimcoook
hani delüm burda yemek açım aç önce yemek verseydin akıllım gidermi aç karnına yaş pastaymış tatlıymış ben yemek istiyom banane:umursamaz:36 sayfadır geziyom doyuramadım aç karnımı balum:))))))

Eklentiler

• $suryanimutfagi01.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 52
  • $CA09PCH6CA8ZO1ZVCAVLAY27CAXC9NA2CA7MZQ54CAKJP5J4CA77YMVHCAA1H0OUCA8DGFMMCAMHD3F9CA4I3GEWCADFQ594.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

ay inşallah görükürde yemek nasıl olurmuş görürsünüz siz:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…