- Konu Sahibi EU3
-
saol datlum alayım gerçi pepeçura beni beklemekten artık bi hal omuş ama geldim yiyip gidiyorumhoşgeldin canım gitmeden tatlı ikram edek sana pepeçura ikram edelim buyur yede git canıma.s.
ooo davet sonsuz arkadaşlar valla hergün gelirim hiç pasta börek bırakmam ona görepİNKimm yokk bulgur yoktaa mısır unu var.Tadıı lezizzz bişiii...sırnaşık şeysırnaşık şey
ozgull canım gelll pepeçura ikram edeyim sana ellerimle yaptımm:jeyyar:evet siyahh üzüm den yapılıyor içine bildiğim kadarı ile mısır unu katılıyorrkaydirigubbakcemile3Gerçii ben yapmasını bilmiyom annemden gördüklerimkaydirigubbakcemile3
Gel beraberrrr hololop çevirelimmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
vayyy anasını yavv...parti burdaymışşş demekk....nan balkafa topiği sölemedimm bende nevronun topiğe bakıp bakıp duruyorummm :roflol::roflol: gülümm bu nasıll sofraa yaa bayıldımmm....karnımm acıktıı....:icecream:kaydirigubbakcemile
Yabanumm gelmişş gell canımmŞenizHoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnooo 6 yıll sabitlenirr kalır durduğu erde inşşalahhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızz senin kaynanayıdaaa getirseydinnn yaaa..Bir ilaçlı gazoz içirsekdik onada aklı başna gelseydiiiklava: klava:
delikafaduldenHoşgeldınnnn rufeldee naberrr nasılsınn:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
Ulaa sana Koliylee sigara getirdimmm.1 Kutuda yanında çakmak hediyeliii:roflol:
Hoppp dedikkksüprizzzzzseninn yumoşlarınn bebişş olcak :mymekakadar sigara yeter sana:mymeka:
:roflol::roflol:Duygumm fıstıgım hoşgeldinnopuyorumnanaktanNEvonunn başlığındamı sandınkaydirigubbakcemile3
Yoksaaaa seslerimizii duydunn alt topiktennn :jeyyar: yoksa cigara kokularınımıı :jeyyar:
:roflol::roflol:Duygumm fıstıgım hoşgeldinnopuyorumnanaktanNEvonunn başlığındamı sandınkaydirigubbakcemile3
Yoksaaaa seslerimizii duydunn alt topiktennn :jeyyar: yoksa cigara kokularınımıı :jeyyar:
bana anca yeter bi koliiiiii
yok abla ya yeni yedim ben evdede aynisi varda ben almayim tokum-tatlicadiarzu-
ohhhhhhhhhhh benim cigara kokusundan anlamistir
evet yaa nevronun topiğinde sandımmm :roflol::roflol::roflol::roflolffff kızlarrr kötü kokuyor yav burasıı çokkk sigara içiyorsunuzzz.. ..bal bu topikte sigara içmenin cezası kaç paraa...
selam millet hihoyyyt
Selamm vildanımm alkisalkisalkis
Kız ikinci çocuk çalışmalarııı nasıll haberr alamıyorum uğramıyorum sizin topiğeee :jeyyar:
:jeyyar:Duygumm para cezasııı yokkk malesefkaydirigubbakcemile3
Rahatsız olanlar içinn ayrıı bölümde varrsırnaşık şey
hihoyyythihoyyytEvett canım aynen öyle olmasada olurr deyipp.Hayatııı zehir etmiycezz kendimizeee.Zamanı geldimi gelicekk minnoşlarrhihoyyythihoyyytcanım bu ay yumurta oluşmadı progestan verdi dr
adet olacam 3. günü klomeni 2 ye çıkaracaz
aslında ben vazgeçmiştim bebekten :umursamaz: artık o kadar istemiyorum olmasada olur
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm: nasıl yaniii..........neresi o yerr...:uhm::uhm:
hihoyyythihoyyytEvett canım aynen öyle olmasada olurr deyipp.Hayatııı zehir etmiycezz kendimizeee.Zamanı geldimi gelicekk minnoşlarrhihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Topiğin başında yazdım yaa hamişler ile sigaradan rahatsıız olanlar o tarafa kaydirigubbakcemile3Yan tarafta o bölüm duygumm :))))Amaa gitmee oraya yaakaydirigubbakcemile5tamam az içeriz söz:jeyyar:[/QUOT
haa dikkat etmedimm orayaa....hamile değilimmm...sigaradan da o kadar rahatsızz olmam....burdayımm yaniii.....ama yine de siz sağlınız için az içinnn...hatta bebiş olunca 1 tane bilee yokkk sana ona göree..klava: klava: klava: yiğenimiz bizimm için çok önemlii....
hihoyyythihoyyytEvett canım aynen öyle olmasada olurr deyipp.Hayatııı zehir etmiycezz kendimizeee.Zamanı geldimi gelicekk minnoşlarrhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?