cigarada vardı ama rapunzelin dolabında overin pastami
iyide saatmi dediniz yafuusositososito
ben ciktim siz basladinizzzzdelikafadulden
cigara varmi cigaraaaa
kaydirigubbakcemile3
al nan balkafa
sana kuru kafa pastasi yakisir bensiz parti icinkaydirigubbakcemile3
SABOO allah iyiliği versinn...Asiden izin aldınmıı.Bizim delü kudurmasın sonra bütün bulaşıkları kocişee yıkattınız diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Adama bak iki büklümm olmuşş ayıp değilmii adama ne kakaladın bulaşıklarııı..Bir sürü kadın varkenn adamlar bulaşıkk yıkıyorr..sırnaşık şeysırnaşık şey
Amann ohh iyi olsunn onlara yıkasınlarrr...İlaçtı,tedaviydii,acıydı herşeyi biz çekelimsırnaşık şeyOnlarr ohhh bize bakmasınıı bilsinler ancasırnaşık şey.ŞİMDİDE biz onlara bakıcazzz:roflol:Bakalım uzaktan bakmakk nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asi sen geri sayfalarda fazla dolanma bence lülülülülülü sırnaşık şey ben kaçayım en iyiisi kaydirigubbakcemile :roflol:
cigarada vardı ama rapunzelin dolabında o
anahtarıda beraberinde götürdü hehe
onu bekleyecen çare yok sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:elimizde bu vardı bunu bulabildik :roflol: :roflol: zaten iki bardak yıkadı sonra vınladı ihale bana kaldı :roflol:abi yakisikli bi herif yokmuydu bu kim nan kel mel
herif gormesin benim ben bunami benziyom der
yoksa yikardi kacirdiniz herifisositososito
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilebenim eccük işim varda :roflol: kaydirigubbakcemileburaya gel sen kacmaaaaaaaalmaz::mymeka: lmaz::mymeka::mymeka:
benim herife bulasik haaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ula bu benim kociş elindeki süpürgeyi bile tüfek zanneder yer silmek ha :roflol:
sabirsiz kiz senin kocis degilmi partiden sonra temizlik hiii iyi bari
HEPİCİĞİ SENİN NAN buyrunnnnnnnnn :asigim:
bende geldimm
geç buldum bu topiği benide alın aranıza 19 aydırda ben uğraşıyorum bebiş için :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:elimizde bu vardı bunu bulabildik :roflol: :roflol: zaten iki bardak yıkadı sonra vınladı ihale bana kaldı :roflol:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilebenim eccük işim varda :roflol: kaydirigubbakcemile
VİLDAN hoşgeldin canım :sm_cool:
ula alt kattaki toipkten şikayet geldi her yer duman altı olmuş diye :dilcikar:sigarasiz partimi olur ya
su kosedeki bakkaldan aldirsak cocuklaraaaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ula bu benim kociş elindeki süpürgeyi bile tüfek zanneder yer silmek ha :roflol:
hihoyyythihoyyytHoşgeldınn fundişimmm opuyorumnanaktanfıstıgımmm güzell hamişimmmopuyorumnanaktanAmşnn canım ınsallhh.ama nereye gidiyonn iki karşılıklıı attırsaydıkk şöyleeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2balsuratım benim yeni topiğin hayırlı olsun.bende uğrayıp bişeyler yazayım dedim.sonra uğrayıpda bi bakmadı deme.benim burda yerim yok malesef.biliyosun.ama hepinize başta sen olmak üzre rabbim tez vakitte meleklerinizi yollamasını dilerim.inşallah hepinizin yüzü güler yakında tek tek.:Saruboceq: a.s.
delikafaduldenTulıynn gelmişşş opuyorumnanaktanewet iyice delirdim :roflol:balım delürdün eyice sen haaaaa...
kısırı ne zamandır istiyordum zaten yaptırcan sonunda yanii..
inş son ayı olur bebek isteyen herkesin.. hepimizin..
temmuza herkes hamile kalır inş..
Allah seni güldürdün beni delüüü Koca kafalarızz haa:roflol::roflol:sabo kocakafalı olduk:roflol:Ulaa dün demedimmi ben yapıcamm diyeee :jeyyar:hoşgeldınnn dur sana bir gazoz verimm iyi gelirr:jeyyar:nan bensiz partimi yaptiniz koca kafalar sizi
bittimi pasta hiiii:mymeka:
:dance::dance::dance::dance::dance:Bendee geldimmm delülerrya ben oynama stiyim kısır istiyimmm :kedi:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool:
Amaa ben topikee link koydumm görmedın herhall.Gell barışalımmkaydirigubbakcemile5vereliniortak:jeyyar:Sigara aldım şimdi bakkaldan hadiiii ama:jeyyar:ben cikmisim siz parti vermisiniz olurmu bu bana yapilirmi yaaaalmaz::umursamaz:
al nan balkafa
sana kuru kafa pastasi yakisir bensiz parti icinkaydirigubbakcemile3
verin pastami
iyide saatmi dediniz yafuusositososito
ben ciktim siz basladinizzzzdelikafadulden
cigara varmi cigaraaaa
hihoyyythihoyyytHoşgeldınn fundişimmm opuyorumnanaktanfıstıgımmm güzell hamişimmmopuyorumnanaktanAmşnn canım ınsallhh.ama nereye gidiyonn iki karşılıklıı attırsaydıkk şöyleeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
delikafaduldenTulıynn gelmişşş opuyorumnanaktanewet iyice delirdim :roflol:
Allah seni güldürdün beni delüüü Koca kafalarızz haa:roflol::roflol:sabo kocakafalı olduk:roflol:Ulaa dün demedimmi ben yapıcamm diyeee :jeyyar:hoşgeldınnn dur sana bir gazoz verimm iyi gelirr:jeyyar:
Minnoşkafa ?? sırnaşık şey sırnaşık şeyUlann KAFAlardan gidiyozz KOCA kafa,kuru kafa ,balkafa :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?