Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayım ula
ama sizin hızınıza yetişemiyorumm:bbo:kafamçokkarıştı
Nasıll yetişemiyınn nan daha göbüşş o kadar büyümedikii.Gell bakımmkaydirigubbakcemile
:roflol:

Oynayın bebeler oynayın
görünce kendimden utandım nan
bunlar hepimizden güzel kıvırtıyolar
:roflol: :roflol: :roflol:

Ulaa saboo tüüü sana şu bebeler kadar olamadın haa:roflol:
Sen oynamaktan çok başka şeyler bilirsinn ama anladın sen onu:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohhh ohhh bensiz partiler, kısırlar, pastalar e bide ziller falan kızkandım sizi şimdi.lmaz:Beni de aranıza alsanıza he haciiiisositososito

ohhh ohhh bensiz partiler, kısırlar, pastalar e bide ziller falan kızkandım sizi şimdi.lmaz:Beni de aranıza alsanıza he haciiiisositososito

Elitumm gell canımm buyurr buyrunnnnnnnnnhoşgeldinn...vereliniortak
Gell canım öncee güzell pastalarımızdna ikram edeyimm sana buyrunnnnnnnnnŞöyle oturtalımm seniii gellkaydirigubbakcemilehamiş olabilirsinn:asigim:

zemuszemus sositososito sositososito hihoyyyt balım parti varmış oynayalım ohh ohhh :teytey: :teytey: :dance: :dance: benimde 72 ay oldu çokkkkkk çokkk tembelim :hooray:

Oo kızbizde 47.aydayız 15gun sonra 48ayımız dolcek naberrrrrrr.bnde kıdemlilerin başında oalrk geleyım baliiiii

zemuszemus sositososito sositososito hihoyyyt balım parti varmış oynayalım ohh ohhh :teytey: :teytey: :dance: :dance: benimde 72 ay oldu çokkkkkk çokkk tembelim :hooray:
hihoyyytGokkbb hoşgeldın canımhihoyyytİnşallahh 72 ayda dona kalırda 9 ay gelmez inşallahh kırmızı karttthihoyyythihoyyythihoyyyt
Oo kızbizde 47.aydayız 15gun sonra 48ayımız dolcek naberrrrrrr.bnde kıdemlilerin başında oalrk geleyım baliiiii
canımm hoşgeldinnnbuyrunnnnnnnnnsenindekide almış gidiyorr hee başınıı.Dursun diiyorum artıkk.İnşallahh bu ay gelmez kırmızların çokk sevinirim inanŞeniz

ohh ohh teşekkürler balım. Şurdan bi dilim pasta alıyım bariii

kız baaaal..valla da sen ölmezsinn:))) veee hatta çatır çatır doğurursun ahada yazdım şuraya:))) kefilim sana vallaaa.....
dedin ve yaptın partiyi..çok yaşa e mi sennn...

bende şu herşeyden yiyip içip kaçan komşulardan olayım bari..mmmmııııhh herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık gacılarrr....

Amnn be balım kım akyebtmıŞte bız bulcez bee salla gıtsınn

ohh ohh teşekkürler balım. Şurdan bi dilim pasta alıyım bariii

buyrunnnnnnnnnAfiyett olsun yıne beklerızz elıtumm..İnşallahh boyle olup gelıceksin :CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol:cerotomda gelmıss ben demedımmı sana arkandan geliyorum bekle beni diyesırnaşık şeyKızma hemen tamam sustum:1ninca:
Öylee bir yere kaçmakk yokk gel bakımm mutfaga benimlee çöpler atılcakkkaydirigubbakcemile

Bu da benden olsun. Kendi el emeği pastam, meyveli pasta sevenler hadi afiyet olsunopuyorumnanaktan

Moral bozmak gibi olmasın ama, bu da partiden sonraki halimizdelikafadulden

Bu da benden olsun. Kendi el emeği pastam, meyveli pasta sevenler hadi afiyet olsunopuyorumnanaktan

Moral bozmak gibi olmasın ama, bu da partiden sonraki halimizdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versinnn şişko varill gibii dibee vurmuşuzzz..
Amnn be balım kım akyebtmıŞte bız bulcez bee salla gıtsınn

çOCUKsuzda allaha şükür mutluyuzzz ohhh korunanlarr bızı kıskansınn:roflol::roflol::roflol::teytey:

Buda benden sizlereeeee....Kendi el emeğim,göz nurum...

Afiyet şeker olsun...

Benim 62 ay olmuş yafriler....Bn hala iğne oluyom....Ama olsun,stres yok diyolar yaaa,atam hepsini burda bariiiiiii.....

Evt dımııı korunmasız ılŞıkın tadını Çıkartın mılletttttt

Evt dİmİİİ korunmasız İlŞİkİn tadını Çıkartın mİlletttttt
:roflol::roflol::roflol:Kıskananlarr çatlasınn demiii hıhhhh.Buda bir ayrıcalıktırrr :roflol:
Buda benden sizlereeeee....Kendi el emeğim,göz nurum...

Afiyet şeker olsun...

Benim 62 ay olmuş yafriler....Bn hala iğne oluyom....Ama olsun,stres yok diyolar yaaa,atam hepsini burda bariiiiiii.....

buyrunnnnnnnnnHoşgeldınnn nevinn..Ellerine sağlıkk pasta çokk güzell görüyorrrrdelikafaduldendelikafaduldenteşekkkür ederizza.s.
Canım iğnelerii yiyelimm ama biz yinede eğlenmemizee bakalımm...Lanett iğnelerden ılaclardan elbet birgün kurtulucazz ohhhhhzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Balkafa kızz bız aŞıalamtedavısıne baŞlıyoz buarada. Sana hber vermedım dımı bakalım tahlıller yapılıyor.
EŞım tahlıl evrck perŞ doktor eŞımın son tahlılınıgÖrunce dılı tutuldu nasılolur dıyor nasıolur b-ukadr gelıŞme dıyor.pek bı ŞaŞkın gÖrdum doktoru heheheee

HıÇ anacım yok kaÇtımı Çok damladımı yok zevk sıvısında sperm varmıŞ ya hamıleysem amann ıŞte yazık be onlara ):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…