E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Nasıll yetişemiyınn nan daha göbüşş o kadar büyümedikii.Gell bakımmkaydirigubbakcemileburdayım ula
ama sizin hızınıza yetişemiyorumm:bbo:kafamçokkarıştı
:roflol:
Oynayın bebeler oynayın
görünce kendimden utandım nan
bunlar hepimizden güzel kıvırtıyolar :roflol: :roflol: :roflol:
ohhh ohhh bensiz partiler, kısırlar, pastalar e bide ziller falan kızkandım sizi şimdi.lmaz:Beni de aranıza alsanıza he haciiiisositososito
bende pasta istiyom balım kaldımı banadakaydirigubbakcemile5
hihoyyytGokkbb hoşgeldın canımhihoyyytİnşallahh 72 ayda dona kalırda 9 ay gelmez inşallahh kırmızı karttthihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus sositososito sositososito hihoyyyt balım parti varmış oynayalım ohh ohhh :teytey: :teytey: :dance: :dance: benimde 72 ay oldu çokkkkkk çokkk tembelim :hooray:
canımm hoşgeldinnnbuyrunnnnnnnnnsenindekide almış gidiyorr hee başınıı.Dursun diiyorum artıkk.İnşallahh bu ay gelmez kırmızların çokk sevinirim inanŞenizOo kızbizde 47.aydayız 15gun sonra 48ayımız dolcek naberrrrrrr.bnde kıdemlilerin başında oalrk geleyım baliiiii
[ımg]http://www.yeniresimler.net/data/media/63/cilekli-pasta.jpg[/ımg]
pinkimm var tabikide bakk hemde taze taze yaptımm yeni getirdimmm evden..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ohh ohh teşekkürler balım. Şurdan bi dilim pasta alıyım bariii
:roflol::roflol::roflol:cerotomda gelmıss ben demedımmı sana arkandan geliyorum bekle beni diyesırnaşık şeyKızma hemen tamam sustum:1ninca:kız baaaal..valla da sen ölmezsinn:))) veee hatta çatır çatır doğurursun ahada yazdım şuraya:))) kefilim sana vallaaa.....
dedin ve yaptın partiyi..çok yaşa e mi sennn...
bende şu herşeyden yiyip içip kaçan komşulardan olayım bari..mmmmııııhh herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık gacılarrr....
:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versinnn şişko varill gibii dibee vurmuşuzzz..
Bu da benden olsun. Kendi el emeği pastam, meyveli pasta sevenler hadi afiyet olsunopuyorumnanaktan
Moral bozmak gibi olmasın ama, bu da partiden sonraki halimizdelikafadulden
Amnn be balım kım akyebtmıŞte bız bulcez bee salla gıtsınn
:roflol::roflol::roflol:Kıskananlarr çatlasınn demiii hıhhhh.Buda bir ayrıcalıktırrr :roflol:Evt dİmİİİ korunmasız İlŞİkİn tadını Çıkartın mİlletttttt
Buda benden sizlereeeee....Kendi el emeğim,göz nurum...
Afiyet şeker olsun...
Benim 62 ay olmuş yafriler....Bn hala iğne oluyom....Ama olsun,stres yok diyolar yaaa,atam hepsini burda bariiiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?