Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/IMG]![]()
Ula ben karadenizli diilimki delü laelaelaelaelae:1hug:Gell kıyamamamm ben sana yoruldumuu sabolimm:asigim:tamam söz bir daha sana yıkatmıycaz bulaşıklarıkaydirigubbakcemile3
Hadii tut elimdenn kolastıyıı öğretiimm sana.:teytey::teytey:
Ulaa nasıl karadenizlisinn sen hadii oynaaa :roflol:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookevet canımm gel sendeoh oh yemekmi yiyoruz
Ula ben karadenizli diilimki delü laelaelaelaelae
ama olsun öğret sen hehe sırnaşık şey
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemuscokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookevet canımm gel sende
:roflol::roflol::roflol:Ulaa ne bilim artvindiye bahsedince hepp bende öyle sandımm
![]()
Ula alt katta kocişlere yemek verelim dedüydükya iyi etmişiz he kaydirigubbakcemile3 Asinin kocişinden rica ettim bizim bulaşıklara el at dedim kırmadı sağolsun vereliniortak :roflol:
bunca bulaşığı başıma yıkacağını mı sandın :dilcikar: :mymeka: :jeyyar:
insan bi bulaşık makinesi ayarlar yazık adama sırnaşık şey
Asii gelincee delüü kudurcakkk kocişimden ne istdinizzz diyee kaydirigubbakcemile3
Kaçınn kızlarr:dance::dance::dance:
no no noooolmaz: suç üstü yaptım :umursamaz:bu suça ortaklık teklif ediyon OMGmafoldumben anlaşalım:jeyyar:
suç üstü yaptım delikafadulden olmas ben başkanımlaelaelaelaelae
Sıradaki nöbetçi senin kociş :jeyyar: hehe laelaelaelaelaeassiiiiii kız koş
kocana bulaşık yıkatıyo bu hainlerlaelaelaelaelae
yardım et adamcağıza
assiiiiii kız koş
kocana bulaşık yıkatıyo bu hainlerlaelaelaelaelae
yardım et adamcağıza
Sıradaki nöbetçi senin kociş :jeyyar: hehe laelaelaelaelae
benım suc ortagımmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Gel bakayım sen buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benım kocıse sıra gelmeden ben kacayımmm![]()
fazla tepinmeyin yaa
az kudurun
bu bal kendine benzetti sonunda
Gel bakayım sen buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
kaçacağını mı sandın la![]()
Hıııııııımm bi düşüniim buyrunnnnnnnnn olur mu minnoşkafa sırnaşık şey:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
benım kocıs mutfak sınden hoslanmaz partı sonrası temızlık yapsın oooo
guzel ev supurur![]()
toz alır![]()
yerlerı sıler..![]()
olur olurr bal gıbıde olurrrrr..Hıııııııımm bi düşüniim buyrunnnnnnnnn olur mu minnoşkafa sırnaşık şey
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2semıhacım sen koseden bzı syrett ole oynamak haly cekmek yok sevoda tabıkıde..
sız yıyın anacımmm kısrlarını kanepe koltuk ekıbını sarmalar pastalar..
ama yazın ozluyoz sızıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada bzımde ıcımzde varmıssskafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sımdık kudurmak zamnı..ne ııcn burdyızz.balın 30.ay donum kutlamasıııı
hadı kızlar havaya gırın.....ve baslasın muzıkkkkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafadulden
olur olurr bal gıbıde olurrrrr..
sevdıremedım mutfak ısınııııı:mymeka::mymeka:
sabom bu ev sahıbın hayrı yok sureklı yok ortalardaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
![]()
Ula alt katta kocişlere yemek verelim dedüydükya iyi etmişiz he kaydirigubbakcemile3 Asinin kocişinden rica ettim bizim bulaşıklara el at dedim kırmadı sağolsun vereliniortak :roflol:
bunca bulaşığı başıma yıkacağını mı sandın :dilcikar: :mymeka: :jeyyar:
insan bi bulaşık makinesi ayarlar yazık adama sırnaşık şey