Börekler Balkabağından Baldan Tatlı Börek

Annem dün bir balkabağı almış öyle böyle değil yarım dünya mubarek
Külkedisi olasım geldi,40 kişilik bir arabaya dönüşecek potansiyelde kendisisempatiksalakcinni
Dünden tatlımız yaptık,bir kısmını ayırdık nöörsek diye düşünooruz zuzum..boshayallersmile Annem börekte ısrar ediyoree amabilmiyorumkismile
Ben bal kabağı yiyemiyorum:çok üzgünüm: Böreğini de anneannem çok yapar ,hatta çorbasını bile yapar ,ben de bir şekil kaçarım , ortamdan tabanları yağlarımsempatiksalakcinni Yemesen küser kıyamam tontişimeohaoldumsmile Ya bi kere bile böreğin tadına bakmadan, nasıl 'sevmiyorum' yargısını taşıdığıma ben de anlam veremiyorumolumunekankayizsmile..Bunlar da günün gereksiz bilgileri olsunguclubacismile
Sizin börek beni birden cezbetti Çeny,noocek şimdi
Liby tabularını bertaraf edecek mii
Kabannnklı börek yiyecek miii
Bu muamma bitecek mii
Az sonraasempatiksalakcinni

Ha bi şantili pastasını yemiştim,Anne Liby yapmıştı :kedi: onu sevmiştim nasılsa..
Şimdi kararsız kaldım sen söyle..
Börek mi yapsak ,bal kabaklı pasta mı yoohsam cheese cake mieyvahedigeldismile

libymmm sen çok yaşa e mi :roflol:
ama o önyargılar çok insanda var, böreğin içinde tatlı bişey olur mu falan gibisinden.
yık o önyargıları, bu şekilde açma yaparsanız harika oluyor liboşuumm opuyorumnanaktan

ama bana sorma, çünkü ben bu böreğin hastasıyım, ablamlarla yerken lokmalarımızı sayıyoruz resmen :roflol:

çocukluğumdan beri balkabağının herşeyinden çok böreğini sevmişimdir :asigim:

Sen de yaşa , canımın dibisi..

ımzanı yesinler e mi..

ıyi bak gidiyorum mutfağaaa

gaza geldim en ballısından

ooy yirim seni ben, ben de gelebilir miyim, bizimki bitti de bilmiyorumkismile

git mutfağa ama yemezsen hepsini bana gönder :jeyyar:

bu arada imza da genç yeteneğimiz dilaremimizin kaleminden, desteklemek lazım değil mi bu yetenekleri opuyorumnanaktan

delikafaduldenben çok seviyorum bu kabaklı böreği ben hazır yurkadan yapıyorum ğüzel oluyor eşim çoçuklarım sevse her zaman yaparım ama tek yemek zevkli olmuyor

açma hamurdan çok daha güzel oluyor canım, bir defa yeseler daha vazgeçememeleri lazım ama
ben de anlamıyorum valla sevmeyenleri delikafadulden

Ayyyy ben bunu daha geçen hafta yedim delikafaduldennasılda canım çekti şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

hadi ya medusam, beğendin mi, ilk defa mı yedin delikafadulden
nerde yedin delikafadulden

Kayınvalidem hazır yufka ile yapmıştı ben pek beğenmedim birde çok yapmıştı.Seninki elle açma yufka olduğu için belki güzeldir eline sağlık.

çok sağol kadriyecim, açıkcası hazır yufkadan ben de beğenmiyorum
zaten hazır yufkadan böreğe alışmamışız, hazır yufkanın hiçbir böreğini beğenmem sigara böreği hariç cokacimcoook

en sevdigim börek hayatta dayanamam valla harika görünüyor elinize sağlık diyetim bitsin bende deniycem :)))

ooy canım, memleket aynı işte, bizim buralarda bilinir

canım diyetin bitince afiyet bal şeker olsun inşallah opuyorumnanaktan

canım ben bu böreği yapmıştım tavsiye üstüne ama hiç istediğim gibi bir tat değildi genede zevk meselesi teşekkürler çene

rica ederim canım, hazır yufkadan mı yapmıştın, açma yufkadansa şok olucam çünkü de :)

açma yufkanın içine kağıt koysalar yine de afiyetle yerim çünkü kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 damak tadı farkı işte, ben de 3 gün başka bir şey yiyemiyorum :1rolleyes:

bu borek icin yatiya giderim ben hazir yufka elde acma yufka farketmez yeterki kabaktan olsun nefis olmus ellerine saglik resmen agzim sulandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…